דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם

צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: ari ran
הסוד להכנת הצ'יפס הכי טעים בעולם: הר של צ'יפס ביתי ב-3 שלבים. ממש קל להכנה והטעם - מעולה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
תפוח אדמה אדומים, מקולפים
4  כוסות
שמן צמחי תירס, קנולה, סויה
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    חותכים את תפוחי האדמה לאצבעות של חצי ס"מ X חצי ס"מ ומניחים בקופסה עם מי קרח ל-30 דקות.
  • שלב 2

    5 דקות
    מסננים ומייבשים בחוץ כ-5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים בסיר עמוק את השמן לטמפרטורה של 200-180 מעלות.
  • שלב 4

    7 דקות
    מטגנים את הצ'יפס בקבוצות קטנות למשך 7 דקות ומניחים על מגבת יבשה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים את השמן שוב לטמפרטורה של 300-250 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים את הצ'יפס שוב בקבוצות קטנות עד הזהבה. מוציאים וממליחים מיד.
צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם

שלב 1 מתוך 6

חותכים את תפוחי האדמה לאצבעות של חצי ס"מ X חצי ס"מ ומניחים בקופסה עם מי קרח ל-30 דקות.

צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם

שלב 2 מתוך 6

מסננים ומייבשים בחוץ כ-5 דקות.

צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם

שלב 3 מתוך 6

מחממים בסיר עמוק את השמן לטמפרטורה של 200-180 מעלות.

צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם

שלב 4 מתוך 6

מטגנים את הצ'יפס בקבוצות קטנות למשך 7 דקות ומניחים על מגבת יבשה.

צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם

שלב 5 מתוך 6

מחממים את השמן שוב לטמפרטורה של 300-250 מעלות.

צ'יפס: מדריך לטיגון מושלם

שלב 6 מתוך 6

מטגנים את הצ'יפס שוב בקבוצות קטנות עד הזהבה. מוציאים וממליחים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים