המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים לקערה את התבלינים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. צרים מהתערובת כדורים קטנים ומשטחים אותם קלות לקבלת קציצות קטנות (נאגטס).
מערבבים את הביצים עם רוטב הברביקיו.
טובלים את הקציצות בקמח, בתערובת הביצים ורוטב הברביקיו ושוב בקמח, ומטגנים במחבת רחבה עם שמן בשני הצדדים עד שהן מזהיבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
שלום, במתכון של הצ'יקן נאגטס צריך חזה עוף רגיל? או חזה עוף טחון? שוב אתם לא מדייקים, לתשומת לבכם 🙂
היי, חזה עוף טחון. יום מקסים 🌸
עושה רושם טוב,צריך לבדוק היכן כתוב שצריך חזה עוף טחון?
הצג מתכונים נוספים
הערות 2