דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בקר ביין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בקר ביין

צלי בקר ביין

(0)
220 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
צלי בקר נפלא ועשיר בתוכן uטעמים לחובבי הבשר. הוא טובע ברוטב סמיך על בסיס יין. מעולה לארוחת שבת או חג

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
בשר בקר (מס 5)
2 
בצל
1  ראש
שום
1  ענף
פטרוזיליה
4  עלים
סלרי
4 
גזרים
5  עלים
עלה דפנה
1  כף
פלפל אנגלי שלמים
1  כף
פלפל שחור גרוס
1  בקבוק
יין אדום
1  כפית
זרעי חרדל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

220 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מחממים סיר על להבה בינונית ו-"סוגרים" את נתח הבשר השלם (ניתן להמיר לנתח פילה מדומה מספר 6. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מכל צדדיו.
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את הבצלים, השום והגזרים.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את הבצלים לרבעים ואת הגזרים חותכים לשניים.
  • שלב 4

    150 דקות
    מוסיפים את כל המצרכים והתבלינים לסיר, מוסיפים את היין ומבשלים על אש קטנה במשך כ-150 דקות בערך.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים את נתח הבשר מהסיר, ומניחים לו להצטנן מעט.
  • שלב 6

    0 דקות
    טוחנים את הנוזלים והמרכיבים שהצטברו בסיר (להוציא את הגזרים בלבד) כולל עלי הדפנה והפלפל האנגלי.
  • שלב 7

    0 דקות
    מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה, טועמים ומתקנים טעמים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחזירים לסיר (אם יש צורך, קוצצים בצל נוסף ומטגנים בסיר עם כפית שמן עד להזהבה).
  • שלב 9

    0 דקות
    חותכים את נתח הבשר לפרוסות, ומחזירים אותו לתוך הרוטב העשיר שבסיר.
  • שלב 10

    30 דקות
    מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-30 דקות נוספות, עד שהבשר רך לגמרי. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צלי בקר עם פטריות יער

    צלי בקר עם פטריות יער

    180 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    בינוני
  • תבשיל צלי עגל

    תבשיל צלי עגל

    540 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים