מחממים סיר על להבה בינונית ו-"סוגרים" את נתח הבשר השלם (ניתן להמיר לנתח פילה מדומה מספר 6. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מכל צדדיו.
שלב 2
0 דקות
קולפים את הבצלים, השום והגזרים.
שלב 3
0 דקות
חותכים את הבצלים לרבעים ואת הגזרים חותכים לשניים.
שלב 4
150 דקות
מוסיפים את כל המצרכים והתבלינים לסיר, מוסיפים את היין ומבשלים על אש קטנה במשך כ-150 דקות בערך.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את נתח הבשר מהסיר, ומניחים לו להצטנן מעט.
שלב 6
0 דקות
טוחנים את הנוזלים והמרכיבים שהצטברו בסיר (להוציא את הגזרים בלבד) כולל עלי הדפנה והפלפל האנגלי.
שלב 7
0 דקות
מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה, טועמים ומתקנים טעמים.
שלב 8
0 דקות
מחזירים לסיר (אם יש צורך, קוצצים בצל נוסף ומטגנים בסיר עם כפית שמן עד להזהבה).
שלב 9
0 דקות
חותכים את נתח הבשר לפרוסות, ומחזירים אותו לתוך הרוטב העשיר שבסיר.
שלב 10
30 דקות
מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-30 דקות נוספות, עד שהבשר רך לגמרי.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
10
מחממים סיר על להבה בינונית ו-"סוגרים" את נתח הבשר השלם (ניתן להמיר לנתח פילה מדומה מספר 6. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מכל צדדיו.
שלב 2
מתוך
10
קולפים את הבצלים, השום והגזרים.
שלב 3
מתוך
10
חותכים את הבצלים לרבעים ואת הגזרים חותכים לשניים.
שלב 4
מתוך
10
מוסיפים את כל המצרכים והתבלינים לסיר, מוסיפים את היין ומבשלים על אש קטנה במשך כ-150 דקות בערך.
שלב 5
מתוך
10
מוציאים את נתח הבשר מהסיר, ומניחים לו להצטנן מעט.
שלב 6
מתוך
10
טוחנים את הנוזלים והמרכיבים שהצטברו בסיר (להוציא את הגזרים בלבד) כולל עלי הדפנה והפלפל האנגלי.
שלב 7
מתוך
10
מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה, טועמים ומתקנים טעמים.
שלב 8
מתוך
10
מחזירים לסיר (אם יש צורך, קוצצים בצל נוסף ומטגנים בסיר עם כפית שמן עד להזהבה).
שלב 9
מתוך
10
חותכים את נתח הבשר לפרוסות, ומחזירים אותו לתוך הרוטב העשיר שבסיר.
שלב 10
מתוך
10
מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-30 דקות נוספות, עד שהבשר רך לגמרי.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0