דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי ברוטב ברביקיו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי ברוטב ברביקיו

צלי ברוטב ברביקיו

(0)
300 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ari ran
צלי בקר איכותי ועסיסי ברוטב ברביקיו ביתי ומשכר. מתכון מנצח לערב החג

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
בשר בקר (שפיץ צ'ך) במשקל 2 ק"ג
2 
גזר חתוכים לקוביות גדולות
4 
בצל חתוכים לרבעים. לבשר
2 
בצל בגודל בינוני, קצוצים דק. לרוטב
2  שיני
שן שום קצוצות
1  פחית
רסק עגבניות קטנה
6  כפות
קטשופ 750 גרם אסם
0.5  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.5  כוס
סירופ מייפל
1 
פלפל אדום חריף ללא הגרעינים, קצוץ דק
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה מעושנת
1  כוס
מים
4  כפות
חומץ
2  כפות
שמן זית לטיגון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

300 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים רוטב: מחממים שמן בסיר בעל תחתית עבה ומזהיבים בו את 2 הבצלים הבינוניים הקצוצים דק (לא לחרוך,אחרת זה נהיה מריר בסוף).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים שום, פלפל ואת רסק העגבניות ומטגנים תוך ערבוב במשך 2 דק' נוספות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים פנימה את כל שאר המצרכים (פרט לגזר ולרבעי הבצל) וכוס מים אחת, ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    15 דקות
    מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בבעבוע עדין במשך 15 דקות או עד שהטעמים התמזגו.
  • שלב 5

    0 דקות
    אם הרוטב נראה סמיך, מוסיפים עוד מים לפי הצורך. תוך כדי אפשר לשפר תיבול לפי הטעם.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים את הבשר: משמנים קלות תבנית עמוקה או סיר שייכנסו לתנור.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים את הבשר עם החלק השומני למעלה, מתבלים במעט פלפל ומלח גס.
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים מעל ובצדדים את רבעי הבצל והגזר ומציפים ברוטב. מכסים היטב בנייר כסף ומכסה עליו או שכבה כפולה של נייר כסף.
  • שלב 9

    30 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 30 דקות.
  • שלב 10

    210 דקות
    מנמיכים את הטמפרטורה ל-130 מעלות וצולים 210 דקות נוספות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מגישים חם לצד פירה או אורז, או קר ופרוס לפרוסות דקות (עדיף ביום שלמחרת).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • בשר
  • אביב
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צלי בקר עם פטריות יער

    צלי בקר עם פטריות יער

    180 דקות בינוני
  • צלי בקר

    צלי בקר

    75 דקות קל
  • צלי עוף בסיר

    צלי עוף בסיר

    155 דקות בינוני
  • צלי כתף עם עצמות מח והר פטריות

    צלי כתף עם עצמות מח והר פטריות

    210 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים