-
שלב 1
0 דקות
קולפים בצל אחד.
-
שלב 2
0 דקות
מניחים את גוש הבשר בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
-
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הבצל הקלוף ועלי הדפנה ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית, עד לריכוך הבשר.
-
שלב 4
0 דקות
מסננים את הבשר ממי הבישול ,אותם שומרים בצד.
-
שלב 5
0 דקות
פורסים את נתח הבשר לפרוסות עבות, בדומה לחיתוך לחם.
-
שלב 6
0 דקות
קולפים שני בצלים, וחותכים אותם לאורך.
-
שלב 7
0 דקות
מוזגים שמן לסיר שטוח, מניחים בתחתיתו את הבצלים החתוכים, ומטגנים עד להשחמה קלה.
-
שלב 8
0 דקות
מעל הבצל המושחם מסדרים את פרוסות הבשר אחד ליד השני, מכסים במי הבישול של הבשר ששמרנו בצד, מוסיפים עוד מים עד לכיסוי מלא של תכולת הסיר ומביאים לרתיחה.
-
שלב 9
0 דקות
בוזקים מעל הבשר כורכום וכוסברה קצוצה, ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית.
בתיאבון!
כתוב ביקורת