דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בשר מרוקאי בקלי קלות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בשר מרוקאי בקלי קלות

צלי בשר מרוקאי בקלי קלות

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
צלי בשר מהודר, לערב חג, או לארוחת שישי חגיגית. עבודת הכנה קצרה ואפיה איטית בתנור, יפיקו תוצאה מצוינת

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
בצל גדולים קלופים ופרוסים
1  ראש
שום חצוי לרוחב (עם הקליפה)
0  לפי הטעם
פטרוזיליה שני ענפים מכל אחד: רוזמרין, טימין, פטרוזיליה, שמיר
1 
תפוז קליפה מגוררת (הכרחי!)
2  קילוגרם
בשר בקר בקר או טלה, בקוביות גדולות
2.5  כוסות
יין לבן
0.25  כוס
שמן זית
2  סלסילות
פטריות שמפיניון חצויות
4 
עגבנייה גדולות חתוכות לשמיניות
2 
פלפל אדום חתוכים לשמיניות
4 
גזר קלופים וחצויים
1  כוס
זיתים שחורים ומגולענים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לילה לפני הסדר (או ההגשה) שמים בתבנית פיירקס גדולה ועמוקה את הבצל, השום, זר העשבים, קליפת התפוז, הבשר והיין. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים ומשרים ל-24 שעות במקרר.
  • שלב 2

    150 דקות
    שעתיים וחצי לפני הסדר מוציאים מהמקרר, מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 150 דקות. אפשר גם לאפות מראש ולשמור בחום נמוך עד להגשה, או לאפות יום מראש ולחמם לקראת ההגשה.
  • שלב 3

    1 דקות
    כאמור, הצלי הזה הוא לקוח מצוין להקפאה, השאריות טעימות מאוד. *ניתן להמיר את העגבניות הטריות ב-2 כוסות שימורי עגבניות ואת זיתי הקלמטה בזיתים סורים ירוקים מגולענים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
צלי בשר מרוקאי בקלי קלות

שלב 1 מתוך 3

לילה לפני הסדר (או ההגשה) שמים בתבנית פיירקס גדולה ועמוקה את הבצל, השום, זר העשבים, קליפת התפוז, הבשר והיין. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים ומשרים ל-24 שעות במקרר.

צלי בשר מרוקאי בקלי קלות

שלב 2 מתוך 3

שעתיים וחצי לפני הסדר מוציאים מהמקרר, מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 150 דקות. אפשר גם לאפות מראש ולשמור בחום נמוך עד להגשה, או לאפות יום מראש ולחמם לקראת ההגשה.

צלי בשר מרוקאי בקלי קלות

שלב 3 מתוך 3

כאמור, הצלי הזה הוא לקוח מצוין להקפאה, השאריות טעימות מאוד. *ניתן להמיר את העגבניות הטריות ב-2 כוסות שימורי עגבניות ואת זיתי הקלמטה בזיתים סורים ירוקים מגולענים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • אביב
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצלים ממולאים ומתקתקים

    בצלים ממולאים ומתקתקים

    90 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    120 דקות בינוני
  • צלי בקר

    צלי בקר

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים