הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

צלי בשר מרוקאי בקלי קלות

8.06897
דירוג ממוצע: 4 (29)
צלי בשר מהודר, לערב חג, או לארוחת שישי חגיגית. עבודת הכנה קצרה ואפיה איטית בתנור, יפיקו תוצאה מצוינת
בינוני
14 מצרכים
3:00 שעות
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

חשוב להשתמש בתבנית פיירקס ולא בתבנית חד פעמית, כי השילוב של השרייה ביין והחומר המתכתי של תבניות חד פעמיות עלול להוליד טעמי לוואי. אפשר להשתמש בבקר או בטלה לפי מה שאוהבים. חשוב להקפיד על זיתי קלמטה (אם משתמשים בשחורים) או על זיתים סוריים שבורים (ירוקים). אם משתמשים בזיתים סוריים יש לשטוף אותם לאחר שלב הגלעון, להפגת המרירות. שימוש בזיתים סתמיים מצנצנת יניב תוצאה מאכזבת. ראו הוזהרתם!

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4 (29)