המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הבשר במים כ-30 דקות עם הפלפל האנגלי, עלי הדפנה והסלרי.
מוציאים את הבשר מהמים, מצננים ופורסים לפרוסות בינוניות.
בסיר רחב מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל על שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד 2-3 דקות.
מוסיפים את רוטב הבסיס, התבלינים וכוס מים רותחים.
מוסיפים את פרוסות הבשר ומבשלים יחד עוד 45 דקות, עד שהבשר רך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0