הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

צלי כתף ואגסים ביין אדום וצ'ילי

8
דירוג ממוצע: 4 (11)
רות אוליבר במתכון למנה עיקרית חגיגית ומרשימה של בשר בקר ברוטב עשיר, עם ירקות ופתיתים
בינוני
25 מצרכים
2:50 שעות
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

תשכחו מהצלי המשעמם, זה מאולמות השמחות של פעם כאן מדובר בגרסה חגיגית ועכשווית, המשלבת טעמים אסיאתיים לצד אגסים מתוקים ושפע תבלינים ארומטיים. פתיתי הבורגול סופגים אליהם את הרוטב והטעמים ומשתלבים נהדר בטעמו של הבשר.טיפ: אפשר לשמור במקרר עד 3 ימים. מחממים על להבה נמוכה לפני ההגשה.צילום: דניאל לילהסטייליניג: עמית פרבר

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4 (11)