דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי כתף ואגסים ביין אדום וצ'ילי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי כתף ואגסים ביין אדום וצ'ילי

צלי כתף ואגסים ביין אדום וצ'ילי

(0)
170 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
רות אוליבר במתכון למנה עיקרית חגיגית ומרשימה של בשר בקר ברוטב עשיר, עם ירקות ופתיתים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
3  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
5  כפות
שמן זית
3 
בצל חצויים ופרוסים דק
2 
גזרים פרוסים דק
4  שיני
שום קצוצות
2  כפות
חרדל
0.33  כוס
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0.25  כוס
קטשופ 750 גרם אסם
2  מקלות
קינמון טחון
1  כפית
זרעי כוסברה כתושים
1  כפית
פלפל שחור גרוס גרוס טרי
1  כפית
בהרט
1  בקבוק
יין אדום
1  כוס
ציר ירקות (1 כף אבקת מרק עוף אמיתי אסם + כוס מים רותחים)
1  כפית
מלח גס
5 
אגס (לא קלופים)
3  כפות
שמן זית
1 
בצל קצוץ
1  חבילה
פתיתים אפויים בורגול
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כפית
מלח גס
3  כוסות
מים
1  זר
עירית קצוצה
1  זר
פטרוזיליה קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

170 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הבשר: שמים קמח, אבקת מרק עוף וקוביות בשר בשקית ניילון גדולה, מנערים היטב עד שהבשר מצופה בתערובת הקמח ומעבירים לצלחת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים 3 כפות שמן בסיר רחב. מוסיפים את הבשר בסבבים ומשחימים את הנתחים מכל הצדדים עד לסגירה יפה. מעבירים לצלחת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר 2 כפות שמן ובצלים ומטגנים כ-8 דק' להזהבה. מוסיפים גזר ושום ומטגנים עוד 3-2 דק'.
  • שלב 4

    120 דקות
    מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר חלקית, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-120 דקות עד שהבשר רך מאוד.
  • שלב 5

    0 דקות
    בזמן שהבשר מתבשל מחממים שמן בסיר בינוני, מוסיפים בצל ומטגנים כ-8 דק' להזהבה. מוסיפים פתיתים, אבקת מרק עוף ומעט מלח ומטגנים עוד דקה-שתיים.
  • שלב 6

    7 דקות
    יוצקים מים רותחים ומערבבים. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-7 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מסירים מהכיריים ומערבבים בעדינות בעזרת מזלג. מכסים, ממתינים כ-5 דק' ומערבבים פעם נוספת.
  • שלב 8

    1 דקות
    מגישים את הפתיתים לצד התבשיל. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה (אפשר להמיר אותה בצרור עירית קצוצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צלי בקר עם פטריות יער

    צלי בקר עם פטריות יער

    180 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    בינוני
  • תבשיל צלי עגל

    תבשיל צלי עגל

    540 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים