דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צ'רשי - ממרח דלעת טריפוליטאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צ'רשי - ממרח דלעת טריפוליטאי

צ'רשי - ממרח דלעת טריפוליטאי

(2)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב מגיש ממרח כתום ונהדר, שמתאים כסלט קטן, כתוספת לבשר ודגים וכמובן כנדבך עשיר וטעים בכריכים
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
דלעת
1 
בטטה
1 
תפוח אדמה
4 
גזר
7  שיני
שום מעוכות
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
קימל
1  כף
מלח
1 
לימון סחוט
3  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    קולפים את הדלעת, הבטטה, תפוח האדמה והגזרים וחותכים לקוביות גדולות. שמים בסיר, מוסיפים מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים את הירקות ונותנים להם להצטנן מעט. מעבירים לקערה ומועכים במזלג (חס ושלום במעבד מזון) למחית אחידה שיישארו בה טיפונת גושים קטנים. אם נוצרים עודפי נוזלים, נפטרים מהם (פשוט מטים את הקערה ושופכים עודפי נוזלים לכיור).
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לצנצנות ושומרים במקרר עד עשרה ימים.
צ'רשי - ממרח דלעת טריפוליטאי

שלב 1 מתוך 4

קולפים את הדלעת, הבטטה, תפוח האדמה והגזרים וחותכים לקוביות גדולות. שמים בסיר, מוסיפים מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.

צ'רשי - ממרח דלעת טריפוליטאי

שלב 2 מתוך 4

מסננים את הירקות ונותנים להם להצטנן מעט. מעבירים לקערה ומועכים במזלג (חס ושלום במעבד מזון) למחית אחידה שיישארו בה טיפונת גושים קטנים. אם נוצרים עודפי נוזלים, נפטרים מהם (פשוט מטים את הקערה ושופכים עודפי נוזלים לכיור).

צ'רשי - ממרח דלעת טריפוליטאי

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

צ'רשי - ממרח דלעת טריפוליטאי

שלב 4 מתוך 4

מעבירים לצנצנות ושומרים במקרר עד עשרה ימים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים