להכנת תערובת העוגה:
לקערה מיקסר גדולה מוסיפים 3 ביצים, מקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים 1/2 כוס (110 מ"ל ) שמן ו-1/3 כוס (80 מ"ל) חלב וממשיכים לערבל עד להטמעת הנוזלים.
שלב 2
10 דקות
מוסיפים את תוכן השקית ומקציפים עד לקבלת בלילת עוגה אחידה.
מוסיפים לתערובת את קוביות תפוחי העץ, אגוזי המלך הקצוצים וגם את הקינמון.
מערבבים היטב ומעבירים את התערובת לתוך תחתיות הקאפקייקס המשומנות מעט.
שלב 3
40 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40-50 דקות. הקאפקייקס מוכנים כאשר קיסם הננעץ במרכזם יוצא יבש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0