המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הגנאש: מרתיחים שמנת מתוקה. מורידים מהאש. מוסיפים את השוקולד ממתינים דקה ומערבבים עד המסה.
הכנת הבצק: שמים את חומרי הבצק במיקסר, ולשים כעשר דקות עד לקבלת בצק נוזלי.
שמים את הבצק בתוך תבנית הקוגלהוף. מתפיחים כשעה וחצי במקום חמים.
אופים בחום של 180 מעלות 40 דקות.
הופכים את התבנית ומזלפים מעל שוקולד מומס. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0