דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל ירושלמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל ירושלמי

קוגל ירושלמי

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
המאכל של סבתא חוזר לאופנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
אטריות ביצים דקות 200גרם
300  גרם
סוכר לבן
0.5  כוס
שמן קנולה או חמניות
4 
ביצה טרופות
1  כף
מלח
1  כף
פלפל טחון טרי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים אטריות בסיר עם מים רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים ולא שוטפים.
  • שלב 2

    0 דקות
    במקביל ממיסים כוס סוכר במחבת טפלון עמוקה (22-26 ס"מ) כשמונה דקות על להבה בינונית לקבלת קרמל זהוב. יוצקים בזהירות שמן לתוך הקרמל ומערבבים. כשהשמן חם, מוסיפים את האטריות החמות ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה ביצים, חצי כוס סוכר, מלח ופלפל שחור ויוצקים על האטריות. מערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    משטחים את המאפה במחבת, מנמיכים את הלהבה ומטגנים כעשרים דקות. הופכים על צלחת גדולה, מחליקים חזרה למחבת ומבשלים עוד עשרים דקות. מתקבל קוגל שחום, מתוק ומעקצץ.
  • שלב 5

    0 דקות
    לגיוון: מערבבים את האטריות המבושלות, קרמל הסוכר ובלילת הביצים בקערה. יוצקים לסיר גחנון מרופד בנייר אפיה משומן ואופים במאה מעלות כל הלילה.
קוגל ירושלמי

שלב 1 מתוך 5

מבשלים אטריות בסיר עם מים רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים ולא שוטפים.

קוגל ירושלמי

שלב 2 מתוך 5

במקביל ממיסים כוס סוכר במחבת טפלון עמוקה (22-26 ס"מ) כשמונה דקות על להבה בינונית לקבלת קרמל זהוב. יוצקים בזהירות שמן לתוך הקרמל ומערבבים. כשהשמן חם, מוסיפים את האטריות החמות ומערבבים.

קוגל ירושלמי

שלב 3 מתוך 5

מערבבים בקערה ביצים, חצי כוס סוכר, מלח ופלפל שחור ויוצקים על האטריות. מערבבים היטב.

קוגל ירושלמי

שלב 4 מתוך 5

משטחים את המאפה במחבת, מנמיכים את הלהבה ומטגנים כעשרים דקות. הופכים על צלחת גדולה, מחליקים חזרה למחבת ומבשלים עוד עשרים דקות. מתקבל קוגל שחום, מתוק ומעקצץ.

קוגל ירושלמי

שלב 5 מתוך 5

לגיוון: מערבבים את האטריות המבושלות, קרמל הסוכר ובלילת הביצים בקערה. יוצקים לסיר גחנון מרופד בנייר אפיה משומן ואופים במאה מעלות כל הלילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל גבינה וקינמון

    קוגל גבינה וקינמון

    60 דקות בינוני
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    630 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים