דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל ירושלמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל ירושלמי

קוגל ירושלמי

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
קוגל ירושלמי כמיטב המסורת. מתוק ומענג.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
אטריות ביצים דקות 200גרם לא דקות מאד
0.5  כוס
שמן קנולה
1  כוס
סוכר חום
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
3 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות בישול רגיל (לא שוטפים לאחר הבישול).
  • שלב 2

    0 דקות
    בזמן בישול האטריות, מחממים במחבת על אש קטנה את השמן והסוכר החום, עד שהסוכר נמס בשמן.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה מערבבים את האטריות המבושלות עם הסוכר (לעיתים נוצרים גושי סוכר, הם נמסים באפייה).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת מלח, פלפל וכף סוכר.
  • שלב 5

    0 דקות
    טורפים את הביצים ובוחשים בתערובת.
  • שלב 6

    50 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-50 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    לא להגיש מיד אחרי האפייה. המרקם מתקבל אחרי כמה שעות.
קוגל ירושלמי

שלב 1 מתוך 7

מבשלים את האטריות בישול רגיל (לא שוטפים לאחר הבישול).

קוגל ירושלמי

שלב 2 מתוך 7

בזמן בישול האטריות, מחממים במחבת על אש קטנה את השמן והסוכר החום, עד שהסוכר נמס בשמן.

קוגל ירושלמי

שלב 3 מתוך 7

בקערה מערבבים את האטריות המבושלות עם הסוכר (לעיתים נוצרים גושי סוכר, הם נמסים באפייה).

קוגל ירושלמי

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים לתערובת מלח, פלפל וכף סוכר.

קוגל ירושלמי

שלב 5 מתוך 7

טורפים את הביצים ובוחשים בתערובת.

קוגל ירושלמי

שלב 6 מתוך 7

אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-50 דקות.

קוגל ירושלמי

שלב 7 מתוך 7

לא להגיש מיד אחרי האפייה. המרקם מתקבל אחרי כמה שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל גבינה וקינמון

    קוגל גבינה וקינמון

    60 דקות בינוני
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    630 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים