דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל של פתיתים ובצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל של פתיתים ובצל

קוגל של פתיתים ובצל

(0)
140 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אהבנו את זה. קוגל בגרסה הכי ישראלית. מאפה שחום מתוק-מלוח של פתיתים והמון בצלים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פתיתים אפויים עם בצל
3 
בצל גדולים חתוכים לשמיניות
5  כפות
שמן תירס
0.5  כוס
שמן תירס נוסף
4 
ביצה
1  כפית
מלח
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הפתיתים לפי ההוראות של השקית, אבל מבשלים דקה אחת פחות.
  • שלב 2

    5 דקות
    בינתיים מזהיבים את הבצלים בחמש כפות שמן. *ניתן להשתמש גם ב-20 בצלצלי שאלוט מקולפים וחתוכים לרבעים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את הפתיתים, השמן, תוכן המחבת, הביצים והתבלינים.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים תבנית פיירקס גדולה (בערך 30X40) ויוצקים פנימה את התערובת.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בחום בינוני-נמוך (150 מעלות) 120 דקות, עד שהקוגל תפוח ושחום. אפשר גם לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום נמוך כל הלילה, ואז להגביר חום, להסיר את נייר האלומיניום ולהשחים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גבינות קשות, מלפפונים חמוצים וסלט ירקות.
קוגל של פתיתים ובצל

שלב 1 מתוך 6

מכינים את הפתיתים לפי ההוראות של השקית, אבל מבשלים דקה אחת פחות.

קוגל של פתיתים ובצל

שלב 2 מתוך 6

בינתיים מזהיבים את הבצלים בחמש כפות שמן. *ניתן להשתמש גם ב-20 בצלצלי שאלוט מקולפים וחתוכים לרבעים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

קוגל של פתיתים ובצל

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את הפתיתים, השמן, תוכן המחבת, הביצים והתבלינים.

קוגל של פתיתים ובצל

שלב 4 מתוך 6

משמנים תבנית פיירקס גדולה (בערך 30X40) ויוצקים פנימה את התערובת.

קוגל של פתיתים ובצל

שלב 5 מתוך 6

אופים בחום בינוני-נמוך (150 מעלות) 120 דקות, עד שהקוגל תפוח ושחום. אפשר גם לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום נמוך כל הלילה, ואז להגביר חום, להסיר את נייר האלומיניום ולהשחים.

קוגל של פתיתים ובצל

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גבינות קשות, מלפפונים חמוצים וסלט ירקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל גבינה וקינמון

    קוגל גבינה וקינמון

    60 דקות בינוני
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    630 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים