קולפים את כל הירקות. חותכים את הבצל לקוביות ומעבירים לקערית. חותכים את שאר הירקות לקוביות ומעבירים לקערה בינונית.
שלב 2
0 דקות
מחממים את השמן בסיר על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים עד שיזהיב. מדי פעם מערבבים בכף עץ.
שלב 3
0 דקות
כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הירקות והחומוס ומערבבים בכף עץ.
שלב 4
0 דקות
שופכים את המים לסיר ומוסיפים את מרק התיבול. מערבבים בכף עץ עד אשר כל האבקה נמסה. אם נוצרים גושים מועכים אותם בעזרת הכף על דופן הסיר.
שלב 5
0 דקות
מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות.
שלב 6
0 דקות
בינתיים, מכינים את הקוסקוס: שופכים לקערה הגדולה את הקוסקוס. מוסיפים את השמן והמלח. שופכים פנימה את המים הרותחים ומערבבים. מכסים את הקערה בצלחת וממתינים כ-5 דקות.
שלב 7
0 דקות
מרימים את הצלחת, מערבבים ומפוררים את הקוסקוס בעזרת מזלג, וממתינים 5 דקות נוספות.
שלב 8
0 דקות
מסדרים את הקוסקוס בצלחות, ושופכים מעל את הירקות.
שלב 9
0 דקות
הצעת ההגשה של דודה קלודיטה: ממלאים לגמרי קערית (או כוס) בקוסקוס. מניחים את צלחת ההגשה על הקערית, הופכים את הצלחת ומרימים בזהירות את הקערית. מפזרים את הירקות סביב "הגבעה" שהתקבלה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
קולפים את כל הירקות. חותכים את הבצל לקוביות ומעבירים לקערית. חותכים את שאר הירקות לקוביות ומעבירים לקערה בינונית.
שלב 2
מתוך
9
מחממים את השמן בסיר על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים עד שיזהיב. מדי פעם מערבבים בכף עץ.
שלב 3
מתוך
9
כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הירקות והחומוס ומערבבים בכף עץ.
שלב 4
מתוך
9
שופכים את המים לסיר ומוסיפים את מרק התיבול. מערבבים בכף עץ עד אשר כל האבקה נמסה. אם נוצרים גושים מועכים אותם בעזרת הכף על דופן הסיר.
שלב 5
מתוך
9
מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות.
שלב 6
מתוך
9
בינתיים, מכינים את הקוסקוס: שופכים לקערה הגדולה את הקוסקוס. מוסיפים את השמן והמלח. שופכים פנימה את המים הרותחים ומערבבים. מכסים את הקערה בצלחת וממתינים כ-5 דקות.
שלב 7
מתוך
9
מרימים את הצלחת, מערבבים ומפוררים את הקוסקוס בעזרת מזלג, וממתינים 5 דקות נוספות.
שלב 8
מתוך
9
מסדרים את הקוסקוס בצלחות, ושופכים מעל את הירקות.
שלב 9
מתוך
9
הצעת ההגשה של דודה קלודיטה: ממלאים לגמרי קערית (או כוס) בקוסקוס. מניחים את צלחת ההגשה על הקערית, הופכים את הצלחת ומרימים בזהירות את הקערית. מפזרים את הירקות סביב "הגבעה" שהתקבלה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0