דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוסקוס בסיסי כמו פעם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוסקוס בסיסי כמו פעם

קוסקוס בסיסי כמו פעם

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
איך מכינים קוסקוס אולד סקול? מנפים, מאדים, מבשלים בסיר מיוחד. טוב לדעת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
סולת
5  כוסות
מים
4  כפיות
מלח
0.5  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    שופכים את הסולת לקערה רחבה ושטוחה בכדי שיהיה קל לעבד את גרגרי הקוסקוס.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השמן מערבבים במהירות ומוסיפים כוס מים ו 4 כפיות מלח. מערבבים את הכל עד שמרגישים ביד שהגרגרים יבשים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את גרגרי הסולת דרך נפה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרתיחים מים בסיר אידוי כפול מיוחד לקוסקוס, ממלאים מים יותר מחצי גובה הסיר, ודואגים שבמשך כל זמן הבישול להוסיף מים רותחים , זה חשוב לבישול גרגרי הסולת.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהמים מוכנים בסיר, שופכים את גרגרי הקוסקוס לסיר העליון, מכסים במגבת ומעל מניחים את מכסה הסיר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מאדים מעל חצי שעה, עד שנוצר קרום עדין סביב הגרגרים.
  • שלב 7

    0 דקות
    שופכים את גרגרי הקוסקוס המוכנים לקערה רצוי מנירוסטה.
  • שלב 8

    0 דקות
    שופכים מעל הגרגרים 2 כוסות מים, מפוררים בעזרת מזלג את הגרגרים בכדי שיספגו את המים.
  • שלב 9

    0 דקות
    משהים כחצי שעה עד שעה, ושוב מחזירים לסיר האידוי לעוד כחצי שעה.
  • שלב 10

    0 דקות
    לאחר האידוי השני שוב שופכים לקערה את הגרגרים , שופכים מעל הגרגרים 2 כוסות מים, מכסים את הגרגרים, ומשהים כשעה וחצי,
  • שלב 11

    0 דקות
    מעבירים שוב את גרגרי הקוסקוס דרך הנפה, והקוסקוס מוכן לאכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוסקוס ביתי +מרק

    קוסקוס ביתי +מרק

    180 דקות מאתגר
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • כבד עוף ופטריות ברוטב צ'ילי מתוק על קוסקוס

    כבד עוף ופטריות ברוטב צ'ילי מתוק על קוסקוס

    30 דקות בינוני
  • סלט קוסקוס עם ויניגרט ועשבי תיבול

    סלט קוסקוס עם ויניגרט ועשבי תיבול

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים