-
שלב 1
0 דקות
שופכים את הסולת לקערה רחבה ושטוחה בכדי שיהיה קל לעבד את גרגרי הקוסקוס.
-
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השמן מערבבים במהירות ומוסיפים כוס מים ו 4 כפיות מלח. מערבבים את הכל עד שמרגישים ביד שהגרגרים יבשים.
-
שלב 3
0 דקות
מעבירים את גרגרי הסולת דרך נפה.
-
שלב 4
0 דקות
מרתיחים מים בסיר אידוי כפול מיוחד לקוסקוס, ממלאים מים יותר מחצי גובה הסיר, ודואגים שבמשך כל זמן הבישול להוסיף מים רותחים , זה חשוב לבישול גרגרי הסולת.
-
שלב 5
0 דקות
כשהמים מוכנים בסיר, שופכים את גרגרי הקוסקוס לסיר העליון, מכסים במגבת ומעל מניחים את מכסה הסיר.
-
שלב 6
0 דקות
מאדים מעל חצי שעה, עד שנוצר קרום עדין סביב הגרגרים.
-
שלב 7
0 דקות
שופכים את גרגרי הקוסקוס המוכנים לקערה רצוי מנירוסטה.
-
שלב 8
0 דקות
שופכים מעל הגרגרים 2 כוסות מים, מפוררים בעזרת מזלג את הגרגרים בכדי שיספגו את המים.
-
שלב 9
0 דקות
משהים כחצי שעה עד שעה, ושוב מחזירים לסיר האידוי לעוד כחצי שעה.
-
שלב 10
0 דקות
לאחר האידוי השני שוב שופכים לקערה את הגרגרים , שופכים מעל הגרגרים 2 כוסות מים, מכסים את הגרגרים, ומשהים כשעה וחצי,
-
שלב 11
0 דקות
מעבירים שוב את גרגרי הקוסקוס דרך הנפה, והקוסקוס מוכן לאכילה.
כתוב ביקורת