המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את הדגים בתבנית קטנה, יוצקים עליהם רוטב טריאקי, ברביקיו וסויה, וזורים מעל בצל ירוק וג'ינג'ר. מתבלים במלח ובפלפל, ומשהים במקרר לשעתיים.
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מפוררים בעזרת מזלג, מוסיפים את עשבי התיבול והעגבניות המיובשות, ומערבבים.
מטגנים את פילה הסלמון משני הצדדים, עד שיזהיבו.
מחלקים את הקוסקוס למנות אישיות, מניחים מעל פילה סלמון ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0