דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילה דג בחמאה ויין לבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילה דג בחמאה ויין לבן

פילה דג בחמאה ויין לבן

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב מגיש מנת ביסטרו איכותית שמכינים בצ'יק צ'ק, ברוטב בעל ניחוח משגע

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
דג ים 150 גרם האחד. חשוב להשתמש בדגים שבשרם בהיר, כלומר דניס, בס והכי טוב לוקוס. המתכון הזה אינו מתאים לסלמון
50  גרם
חמאה מותכת
2  כפות
פטרוזיליה שמיר, פטרוזיליה, בזיליקום.. איזה שאוהבים
3  שיני
שום קצוצות
0  לפי הטעם
מלח
2  עלים
עלה דפנה
4  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
0.5  כוס
יין לבן
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את החמאה המותכת, עשבי התיבול, השום, המלח, הפלפל ופירורי הלחם, עד לקבלת עיסה אחידה. מורחים בה את נתחי הפילה משני הצדדים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את נתחי הדג בשכבה אחת בתבנית אפייה, עם העור כלפי מעלה. תוחבים ביניהם את עלי הדפנה.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים על נתחי הדג את היין, ואופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה (250 מעלות) כשבע דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים מיד. בתיאבון!
פילה דג בחמאה ויין לבן

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את החמאה המותכת, עשבי התיבול, השום, המלח, הפלפל ופירורי הלחם, עד לקבלת עיסה אחידה. מורחים בה את נתחי הפילה משני הצדדים.

פילה דג בחמאה ויין לבן

שלב 2 מתוך 4

מניחים את נתחי הדג בשכבה אחת בתבנית אפייה, עם העור כלפי מעלה. תוחבים ביניהם את עלי הדפנה.

פילה דג בחמאה ויין לבן

שלב 3 מתוך 4

יוצקים על נתחי הדג את היין, ואופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה (250 מעלות) כשבע דקות.

פילה דג בחמאה ויין לבן

שלב 4 מתוך 4

מגישים מיד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    20 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים