המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את החמאה המותכת, עשבי התיבול, השום, המלח, הפלפל ופירורי הלחם, עד לקבלת עיסה אחידה. מורחים בה את נתחי הפילה משני הצדדים.
מניחים את נתחי הדג בשכבה אחת בתבנית אפייה, עם העור כלפי מעלה. תוחבים ביניהם את עלי הדפנה.
יוצקים על נתחי הדג את היין, ואופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה (250 מעלות) כשבע דקות.
מגישים מיד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0