המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים את הקורקבנים ומרחיקים מהם שרידי שומן. חותכים לקוביות קטנות.
מבשלים את הקורקבנים בסיר לחץ, עם כמות מים כדי כיסוי הקורקבנים, כ-15 דקות לאחר רתיחה. מסננים.
מסננים את הזיתים ומשרים אותם במים רותחים כ-30 דקות. מסננים שוב.
מחממים את השמן בסיר בינוני, על להבה גבוהה. מוסיפים את הבצל, הקורקבנים, הזיתים, הפפריקה המתוקה, רסק העגבניות, השום, עלי הדפנה, אבקת מרק העוף והפטרוזיליה. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר חלקית, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה. ניתן להוסיף מעט מים, אם יש צורך. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0