דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קורקבני עוף עם זיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קורקבני עוף עם זיתים

קורקבני עוף עם זיתים

(1)
95 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תבשיל ביתי ומנחם לארוחות של אמצע השבוע. להגיש עם קוסקוס, פתיתים או אורז

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
קורקבנים
1  חבילה
זיתים מגולענים
3  כפות
שמן קנולה לטיגון
1 
בצל קצוץ
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
רסק עגבניות
3  שיני
שום כתושות
2  עלים
עלה דפנה
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כף
פטרוזיליה קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

95 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים את הקורקבנים ומרחיקים מהם שרידי שומן. חותכים לקוביות קטנות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים את הקורקבנים בסיר לחץ, עם כמות מים כדי כיסוי הקורקבנים, כ-15 דקות לאחר רתיחה. מסננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הזיתים ומשרים אותם במים רותחים כ-30 דקות. מסננים שוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר בינוני, על להבה גבוהה. מוסיפים את הבצל, הקורקבנים, הזיתים, הפפריקה המתוקה, רסק העגבניות, השום, עלי הדפנה, אבקת מרק העוף והפטרוזיליה. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים את הסיר חלקית, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה. ניתן להוסיף מעט מים, אם יש צורך. מגישים חם.
קורקבני עוף עם זיתים

שלב 1 מתוך 5

מנקים את הקורקבנים ומרחיקים מהם שרידי שומן. חותכים לקוביות קטנות.

קורקבני עוף עם זיתים

שלב 2 מתוך 5

מבשלים את הקורקבנים בסיר לחץ, עם כמות מים כדי כיסוי הקורקבנים, כ-15 דקות לאחר רתיחה. מסננים.

קורקבני עוף עם זיתים

שלב 3 מתוך 5

מסננים את הזיתים ומשרים אותם במים רותחים כ-30 דקות. מסננים שוב.

קורקבני עוף עם זיתים

שלב 4 מתוך 5

מחממים את השמן בסיר בינוני, על להבה גבוהה. מוסיפים את הבצל, הקורקבנים, הזיתים, הפפריקה המתוקה, רסק העגבניות, השום, עלי הדפנה, אבקת מרק העוף והפטרוזיליה. מערבבים ומביאים לרתיחה.

קורקבני עוף עם זיתים

שלב 5 מתוך 5

מכסים את הסיר חלקית, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה. ניתן להוסיף מעט מים, אם יש צורך. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ל לילך

הכנתי את המתכון, יצא מעולה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה צינורות עם ראגו קורקבנים

    פסטה צינורות עם ראגו קורקבנים

    90 דקות קל
  • קורקבנים למילוי קונכיות בצק

    קורקבנים למילוי קונכיות בצק

    95 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים