המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן בשמן זית את השום והבצל, להוסיף את הפטריות, הצנוברים והגזר המגורר. *ניתן להשתמש גם בסלסלת פטריות טריות, חתוכות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לאחר טיגון קצר, להוסיף את הקינואה הלא מבושלת למחבת ולערבב לספיגת הטעמים.
להוסיף מים לפי הוראות היצרן לבישול קינואה. להוסיף לתערובת את המלח הצ'ילי והפלפל הגרוס.
לכסות, להנמיך את האש ולבשל למשך כ-20 דקות עד שהקינואה מוכנה.
להוסיף לקראת סוף הבישול את רוטב הסויה, לערבב היטב.
לטעום, לתקן תיבול לפי הטעם האישי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0