דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קינואה עם פטריות וגזר בניחוח שום ובצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קינואה עם פטריות וגזר בניחוח שום ובצל

קינואה עם פטריות וגזר בניחוח שום ובצל

(1)
קל
מתכונאי/ת: מיכל דינר
תבשיל פשוט וטעים של קינואה, גזר, פטריות וצנוברים ברוטב סויה וצ'ילי. מושלם כתוספת או כארוחה קלה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קינואה
1  סלסילה
פטריות שמפיניון משומרות
1 
גזר מגורר גס בפומפיה
2  כפות
צנוברים
3  שיני
שום מרוסקים
1 
בצל קצוץ לקוביות
2  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  כפית
צ'ילי גרוס
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    5 דקות
    לטגן בשמן זית את השום והבצל, להוסיף את הפטריות, הצנוברים והגזר המגורר. *ניתן להשתמש גם בסלסלת פטריות טריות, חתוכות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר טיגון קצר, להוסיף את הקינואה הלא מבושלת למחבת ולערבב לספיגת הטעמים.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף מים לפי הוראות היצרן לבישול קינואה. להוסיף לתערובת את המלח הצ'ילי והפלפל הגרוס.
  • שלב 4

    0 דקות
    לכסות, להנמיך את האש ולבשל למשך כ-20 דקות עד שהקינואה מוכנה.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף לקראת סוף הבישול את רוטב הסויה, לערבב היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    לטעום, לתקן תיבול לפי הטעם האישי.
קינואה עם פטריות וגזר בניחוח שום ובצל

שלב 1 מתוך 6

לטגן בשמן זית את השום והבצל, להוסיף את הפטריות, הצנוברים והגזר המגורר. *ניתן להשתמש גם בסלסלת פטריות טריות, חתוכות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

קינואה עם פטריות וגזר בניחוח שום ובצל

שלב 2 מתוך 6

לאחר טיגון קצר, להוסיף את הקינואה הלא מבושלת למחבת ולערבב לספיגת הטעמים.

קינואה עם פטריות וגזר בניחוח שום ובצל

שלב 3 מתוך 6

להוסיף מים לפי הוראות היצרן לבישול קינואה. להוסיף לתערובת את המלח הצ'ילי והפלפל הגרוס.

קינואה עם פטריות וגזר בניחוח שום ובצל

שלב 4 מתוך 6

לכסות, להנמיך את האש ולבשל למשך כ-20 דקות עד שהקינואה מוכנה.

קינואה עם פטריות וגזר בניחוח שום ובצל

שלב 5 מתוך 6

להוסיף לקראת סוף הבישול את רוטב הסויה, לערבב היטב.

קינואה עם פטריות וגזר בניחוח שום ובצל

שלב 6 מתוך 6

לטעום, לתקן תיבול לפי הטעם האישי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט קינואה ופירות

    סלט קינואה ופירות

    40 דקות בינוני
  • קינואה עם גזר וקולרבי

    קינואה עם גזר וקולרבי

    30 דקות קל
  • כרוב ממולא בבורגול, עדשים וקינואה

    כרוב ממולא בבורגול, עדשים וקינואה

    30 דקות בינוני
  • כרוב ממולא בקינואה ועוף טחון

    כרוב ממולא בקינואה ועוף טחון

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים