דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

(7)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
מנה ראשונה שאין לה תחרות והפעם בגרסה הכשרה והמוצלחת לפסח. מלית מתובלת היטב של כבדי עוף בתוך ענן בלינצ'ס ורוטב פטריות.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
1  כפית
מלח
2  כוסות
מים
8  כפות
קמח תופח כשר לפסח
2  כפות
שמן קנולה
800  גרם
כבד עוף
2 
בצלים קצוצים דק
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
כמון טחון
1  כפית
כורכום
1  כפית
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
5  כפות
שמן קנולה
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות או קצוצות
1 
בצלים קצוץ
2  כפות
שמן זית
0.5  כוס
מים
0  לפי הטעם
מלח
2  כפיות
קורנפלור
1  כף
אבקת מרק פטריות כשר לפסח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת החביתיות - מערבבים עם מטרפה את הביצים, כפית מלח, שמן, מים והקמח תופח.
  • שלב 2

    10 דקות
    מניחים בצד ל–10 דקות וטורפים שוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מברישים את המחבת במעט שמן ומחממים אותה.
  • שלב 4

    0 דקות
    בעזרת מצקת יוצקים את הבלילה למחבת, את השאריות מחזירים לקערה.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממשיכים כל הזמן לטרוף את הבלילה, לקמח יש נטייה לשקוע.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים משני הצדדים ומוציאים בזהירות לצלחת.
  • שלב 7

    0 דקות
    אפשר להכין את החביתיות יום לפני ולשמור בקירור.
  • שלב 8

    0 דקות
    צורבים את כבדי העוף במחבת עם מעט שמן וקוצצים אותו לפיסות קטנות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בשמן עד שקיפות, ומוסיפים אליו את חתיכות הכבדים והתבלינים. ממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מטגנים את הבצל והפטריות בשמן זית עד ריכוך.
  • שלב 11

    0 דקות
    מוסיפים מים רותחים, קורנפלור, אבקת מרק, מלח ופלפל, ומבשלים עד לסמיכות הרצויה.
  • שלב 12

    0 דקות
    בעזרת כף מניחים מהמלית ומגלגלים את הבלינצ'ס כמעטפה (סוגרים את שני הצדדים על המלית ואז מגלגלים).
  • שלב 13

    0 דקות
    מחממים במחבת מעט שמן זית וצורבים את הבלינצ'ס הממולא – לא חובה. ניתן להגיש עם רוטב בצד או מעל.
קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 1 מתוך 13

להכנת החביתיות - מערבבים עם מטרפה את הביצים, כפית מלח, שמן, מים והקמח תופח.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 2 מתוך 13

מניחים בצד ל–10 דקות וטורפים שוב.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 3 מתוך 13

מברישים את המחבת במעט שמן ומחממים אותה.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 4 מתוך 13

בעזרת מצקת יוצקים את הבלילה למחבת, את השאריות מחזירים לקערה.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 5 מתוך 13

ממשיכים כל הזמן לטרוף את הבלילה, לקמח יש נטייה לשקוע.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 6 מתוך 13

מטגנים משני הצדדים ומוציאים בזהירות לצלחת.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 7 מתוך 13

אפשר להכין את החביתיות יום לפני ולשמור בקירור.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 8 מתוך 13

צורבים את כבדי העוף במחבת עם מעט שמן וקוצצים אותו לפיסות קטנות.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 9 מתוך 13

מטגנים את הבצל בשמן עד שקיפות, ומוסיפים אליו את חתיכות הכבדים והתבלינים. ממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 10 מתוך 13

מטגנים את הבצל והפטריות בשמן זית עד ריכוך.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 11 מתוך 13

מוסיפים מים רותחים, קורנפלור, אבקת מרק, מלח ופלפל, ומבשלים עד לסמיכות הרצויה.

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 12 מתוך 13

בעזרת כף מניחים מהמלית ומגלגלים את הבלינצ'ס כמעטפה (סוגרים את שני הצדדים על המלית ואז מגלגלים).

קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

שלב 13 מתוך 13

מחממים במחבת מעט שמן זית וצורבים את הבלינצ'ס הממולא – לא חובה. ניתן להגיש עם רוטב בצד או מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • אביב
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלאסיקה של עוף עם תפו"א

    קלאסיקה של עוף עם תפו"א

    80 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים