דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קלופס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קלופס

קלופס

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
מאכל שנוהגים לאכול בליל הסדר עם טעם שמחזיר אותי הרבה שנים אחורה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצל
0.25  כוס
שמן קנולה
1  כוס
מים
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
250  גרם
חזה עוף
250  גרם
חזה הודו
2 
ביצה
1 
תפוח אדמה
1 
בצל
100  גרם
פירורי לחם פירורית זהב
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.5  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    5 דקות
    לגרד את תפוח האדמה והבצל לתוך הבשרים הטחונים, להוסיף את הביצים ואת התבלינים לערבב היטב ולהוסיף מעט פירורי לחם (ניתן להוסיף במקום קמח מצה - לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 2

    0 דקות
    להכנת הרוטב: לטגן את 2 הבצלים הקצוצים דק, עד הזהבה ולהוסיף את כוס המים הרתוחים עם אבקת מרק העוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכין מתערובת הבשר 3 קציצות בצורת כיכר לחם ולהניח בזהירות על הרוטב. יש להקפיד שכמות הנוזלים בסיר תהיה מעטה. אפשר להכניס רק מחצית הנוזלים שהכנו ואת היתרה בהמשך לפי הצורך.
  • שלב 4

    0 דקות
    לטגן כמה דקות ולהפוך את הקציצות בזהירות. לבשל על אש נמוכה כ-60 דקות ומדי פעם להרטיב את הקציצות ברוטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    ישנה אפשרות להכניס לקציצת הבשר ביצה קשה לפני הבישול, נראה מאד יפה לאחר החיתוך לפרוסות.
  • שלב 6

    0 דקות
    אפשר לאכול חם וקר, הולך שיגעון עם פירה ורוטב הצלי על הפירה.
קלופס

שלב 1 מתוך 6

לגרד את תפוח האדמה והבצל לתוך הבשרים הטחונים, להוסיף את הביצים ואת התבלינים לערבב היטב ולהוסיף מעט פירורי לחם (ניתן להוסיף במקום קמח מצה - לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

קלופס

שלב 2 מתוך 6

להכנת הרוטב: לטגן את 2 הבצלים הקצוצים דק, עד הזהבה ולהוסיף את כוס המים הרתוחים עם אבקת מרק העוף.

קלופס

שלב 3 מתוך 6

להכין מתערובת הבשר 3 קציצות בצורת כיכר לחם ולהניח בזהירות על הרוטב. יש להקפיד שכמות הנוזלים בסיר תהיה מעטה. אפשר להכניס רק מחצית הנוזלים שהכנו ואת היתרה בהמשך לפי הצורך.

קלופס

שלב 4 מתוך 6

לטגן כמה דקות ולהפוך את הקציצות בזהירות. לבשל על אש נמוכה כ-60 דקות ומדי פעם להרטיב את הקציצות ברוטב.

קלופס

שלב 5 מתוך 6

ישנה אפשרות להכניס לקציצת הבשר ביצה קשה לפני הבישול, נראה מאד יפה לאחר החיתוך לפרוסות.

קלופס

שלב 6 מתוך 6

אפשר לאכול חם וקר, הולך שיגעון עם פירה ורוטב הצלי על הפירה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • אביב
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלופס של אימא

    קלופס של אימא

    110 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים