דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קלופס של אימא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קלופס של אימא

קלופס של אימא

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
גלילי קציץ בשר קלאסי מהמטבח היהודי ברוטב עדין. מנה עיקרית נפלאה לארוחה חגיגית

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
בשר בקר טחון טחון
250  גרם
חזה עוף טחון
250  גרם
חזה הודו טחון
2 
ביצה
1 
תפוח אדמה מגורר
1 
בצל קצוץ
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
2 
בצל בינוניים קצוצים דק
3  כפות
שמן קנולה
1  כוס
מים רותחים
1  כפית
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מגרדים את תפוחי האדמה והבצל לתוך תערובת הבשר הטחון, מוסיפים את הביצים והתבלינים, מערבבים היטב.
  • שלב 2

    1 דקות
    מוסיפים מעט פירורי לחם (אפשר להמיר בקמח מצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר גדול מטגנים את 2 הבצלים הקצוצים דק עד הזהבה, ומוסיפים את כוס המים הרתוחים עם אבקת מרק העוף.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים מתערובת הבשר 3 קציצות בצורת כיכר לחם, ומניחים בזהירות על הרוטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקפידים שכמות הנוזלים בסיר תהיה מעטה. אפשר להכניס רק מחצית הנוזלים שהכנו ואת היתרה בהמשך לפי הצורך.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים כמה דקות והופכים את הקציצות בזהירות.
  • שלב 7

    60 דקות
    מכסים את הסיר, מבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות ומידי פעם מרטיבים את הקציצות ברוטב. בתיאבון!
קלופס של אימא

שלב 1 מתוך 7

מגרדים את תפוחי האדמה והבצל לתוך תערובת הבשר הטחון, מוסיפים את הביצים והתבלינים, מערבבים היטב.

קלופס של אימא

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים מעט פירורי לחם (אפשר להמיר בקמח מצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים.

קלופס של אימא

שלב 3 מתוך 7

בסיר גדול מטגנים את 2 הבצלים הקצוצים דק עד הזהבה, ומוסיפים את כוס המים הרתוחים עם אבקת מרק העוף.

קלופס של אימא

שלב 4 מתוך 7

מכינים מתערובת הבשר 3 קציצות בצורת כיכר לחם, ומניחים בזהירות על הרוטב.

קלופס של אימא

שלב 5 מתוך 7

מקפידים שכמות הנוזלים בסיר תהיה מעטה. אפשר להכניס רק מחצית הנוזלים שהכנו ואת היתרה בהמשך לפי הצורך.

קלופס של אימא

שלב 6 מתוך 7

מטגנים כמה דקות והופכים את הקציצות בזהירות.

קלופס של אימא

שלב 7 מתוך 7

מכסים את הסיר, מבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות ומידי פעם מרטיבים את הקציצות ברוטב. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלופס

    קלופס

    בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים