אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קלסונס - סהרוני גבינה סהרוני בצק טעימים במילוי שלוש גבינות - צפתית, בלוגרית וצהובה. חבל שאתם חא יכולים להריח את ניחוחות האפיה 8.83871 דירוג ממוצע: 4.5 (62) יקיר בינוני8 מצרכים 1:05 שעות הכנה 1 . מערבבים את חומרי הבצק ולשים. כאשר מתקבל בצק אחיד וחלק, יוצקים בכף היד מעט ולשים לישה אחרונה, כך קל לעבוד עם הבצק. 2 . מגרדים את הגבינות ומערבבים יחד. מוסיפים ביצה ומערבבים. אם התערובת סמיכה מדי, מוסיפים עוד ביצה. 3 . מרדדים בצק לעלה. בעזרת כפית מניחים תערובת ברווחים. בעזרת כוס יוצרים עיגולים סביב התערובת, מקפלים לחצי ומהדקים היטב מסביב (אם נשארת תערובת, אפשר להכין חביתה). 4 . מקמחים מגש, מניחים את הסהרונים ושמים בפריזר. 5 . כאשר הם יבשים, מעבירים לשקית בצורה שטוחה, לא אחד על השני, ומחזירים לפריזר. 6 . כשרוצים לאכול מרתיחים מים בסיר וכאשר המים רותחים מוציאים מהפריזר וזורקים לתוכם את הקלסונס. להמשיך להרתיח עוד 10 דקות לאחר שהם צפים. 7 . להגשה: ניתן להכין ספגטי, להניח עליו קלסונס, לאפות עד השחמה, ולפזר מעל גבינה צפתית מגורדת. רשימת המצרכים (8 מנות)1 קילו קמח 1 כפית מלח מים מעט שמן 1 ביצה 150 גרם גבינה צפתית 150 גרם גבינה בולגרית 150 גרם גבינה צהובה ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את קלסונס - סהרוני גבינה ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את קלסונס - סהרוני גבינה ב1 מתוך 5 לבבותדרג את קלסונס - סהרוני גבינה ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את קלסונס - סהרוני גבינה ב2 מתוך 5 לבבותדרג את קלסונס - סהרוני גבינה ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את קלסונס - סהרוני גבינה ב3 מתוך 5 לבבותדרג את קלסונס - סהרוני גבינה ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את קלסונס - סהרוני גבינה ב4 מתוך 5 לבבותדרג את קלסונס - סהרוני גבינה ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את קלסונס - סהרוני גבינה ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 4.5 (62) קטגוריות מתכונים לרביולי מאפים ממולאים מתכונים לשבועות מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רוטב פטריות ושמנת לרביולי רוטב פטריות ושמנת לרביולי ציקי 7.336 דירוג ממוצע: 3.5 (625) 10 מצרכיםקל 15 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רביולי בטטה ברוטב עגבניות רביולי בטטה ברוטב עגבניות ירון צחר 6.06667 דירוג ממוצע: 3 (120) 24 מצרכיםבינוני 1:25 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קנלוני במילוי ירקות קנלוני במילוי ירקות מערכת בישולים 4.63636 דירוג ממוצע: 2.5 (11) 13 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רביולי גבינות ובטטה רביולי גבינות ובטטה אוריה מלובני 6.85 דירוג ממוצע: 3.5 (20) 22 מצרכיםבינוני 1:10 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רביולי בטטה רביולי בטטה הילה לוין 6.27273 דירוג ממוצע: 3 (11) 21 מצרכיםקשה 1:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות בצק פסטה ביתית בצק פסטה ביתית נטלי 7.1 דירוג ממוצע: 3.5 (10) 5 מצרכיםבינוני 2:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מרק ירקות עם רביולי מרק ירקות עם רביולי משה פיסו 7.125 דירוג ממוצע: 3.5 (8) 19 מצרכיםבינוני 2:00 שעות תגובות והערות
תגובות והערות