דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קלסונס - סהרוני גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קלסונס - סהרוני גבינה

קלסונס - סהרוני גבינה

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יקיר
סהרוני בצק טעימים במילוי שלוש גבינות: צפתית, בולגרית וצהובה. חבל שאתם לא יכולים להריח את ניחוחות האפיה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
1  כפית
מלח
0.33  כוס
מים לפי הצורך
2  כפות
שמן קנולה
1 
ביצה
150  גרם
גבינת עזים
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית
150  גרם
גבינה צהובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את חומרי הבצק ולשים. כאשר מתקבל בצק אחיד וחלק, יוצקים בכף היד מעט ולשים לישה אחרונה, כך קל לעבוד עם הבצק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגרדים את הגבינות ומערבבים יחד. מוסיפים ביצה ומערבבים. אם התערובת סמיכה מדי, מוסיפים עוד ביצה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים בצק לעלה. בעזרת כפית מניחים תערובת ברווחים. בעזרת כוס יוצרים עיגולים סביב התערובת, מקפלים לחצי ומהדקים היטב מסביב (אם נשארת תערובת, אפשר להכין חביתה).
  • שלב 4

    0 דקות
    מקמחים מגש, מניחים עליו את הסהרונים ושמים במקפיא.
  • שלב 5

    0 דקות
    כאשר הם יבשים, מעבירים לשקית בצורה שטוחה, לא אחד על השני, ומחזירים לפריזר.
  • שלב 6

    10 דקות
    כשרוצים לאכול מרתיחים מים בסיר וכאשר המים רותחים מוציאים מהפריזר וזורקים לתוכם את הקלסונס. להמשיך להרתיח עוד 10 דקות לאחר שהם צפים.
  • שלב 7

    0 דקות
    להגשה: ניתן להכין ספגטי, להניח עליו קלסונס, לאפות עד השחמה ולפזר מעל גבינה צפתית מגורדת.
קלסונס - סהרוני גבינה

שלב 1 מתוך 7

מערבבים את חומרי הבצק ולשים. כאשר מתקבל בצק אחיד וחלק, יוצקים בכף היד מעט ולשים לישה אחרונה, כך קל לעבוד עם הבצק.

קלסונס - סהרוני גבינה

שלב 2 מתוך 7

מגרדים את הגבינות ומערבבים יחד. מוסיפים ביצה ומערבבים. אם התערובת סמיכה מדי, מוסיפים עוד ביצה.

קלסונס - סהרוני גבינה

שלב 3 מתוך 7

מרדדים בצק לעלה. בעזרת כפית מניחים תערובת ברווחים. בעזרת כוס יוצרים עיגולים סביב התערובת, מקפלים לחצי ומהדקים היטב מסביב (אם נשארת תערובת, אפשר להכין חביתה).

קלסונס - סהרוני גבינה

שלב 4 מתוך 7

מקמחים מגש, מניחים עליו את הסהרונים ושמים במקפיא.

קלסונס - סהרוני גבינה

שלב 5 מתוך 7

כאשר הם יבשים, מעבירים לשקית בצורה שטוחה, לא אחד על השני, ומחזירים לפריזר.

קלסונס - סהרוני גבינה

שלב 6 מתוך 7

כשרוצים לאכול מרתיחים מים בסיר וכאשר המים רותחים מוציאים מהפריזר וזורקים לתוכם את הקלסונס. להמשיך להרתיח עוד 10 דקות לאחר שהם צפים.

קלסונס - סהרוני גבינה

שלב 7 מתוך 7

להגשה: ניתן להכין ספגטי, להניח עליו קלסונס, לאפות עד השחמה ולפזר מעל גבינה צפתית מגורדת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל איטלקי
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלסונס

    קלסונס

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים