דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן

קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
מתכון צ'כי קלאסי, מוגש עם צלי בשר, לימי החורף הקרים במיוחד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
קמח לבן
4  כוסות
סולת
1  כוס
מים פושרים
1  כוס
חלב
3 
ביצה יש המשתמשים רק בחלמונים
1  כפית
מלח
4  פרוסות
לחם חתוכות לקוביות
0.25  כוס
חמאה מומסת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את קוביות הלחם ברבע כוס שמן, (איזה סוג שתבחרו), עד שמזהיבים והופכים פריכים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה, לערבב מים, חלב, ביצים ומלח ולהוסיף תוך כדי ערבוב את הקמח או הסולת עד שנוצר בצק אחיד שלא נדבק לקערה (אם צריך מוסיפים עוד טיפה קמח).
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקרוטונים (קוביות הלחם המטוגן) ומערבבים עד שכל הקרוטונים מתאחדים עם הבצק.
  • שלב 4

    30 דקות
    מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומגלגלים כל חלק לכדור או לגליל עבה, לא לגלגל יותר מדי, רק עד שנוצרת צורת גליל. להניח ל-30 דקות.
  • שלב 5

    25 דקות
    מרתיחים מים עם קצת מלח בסיר גדול ומבשלים את הגלילים שנוצרו כ-25 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים וחותכים כל גליל לחתיכות באמצעות חוט (סכין פשוט ימחץ אותם).
  • שלב 7

    0 דקות
    הצ'כים נוהגים להגיש עם גולאש, צלי בקר, צלי אווז או קדירת בשר.
  • שלב 8

    1 דקות
    ניתן להמיר את הלחם בחלה ואת החמאה ברבע כוס שמן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן

שלב 1 מתוך 8

מטגנים את קוביות הלחם ברבע כוס שמן, (איזה סוג שתבחרו), עד שמזהיבים והופכים פריכים.

קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן

שלב 2 מתוך 8

בקערה, לערבב מים, חלב, ביצים ומלח ולהוסיף תוך כדי ערבוב את הקמח או הסולת עד שנוצר בצק אחיד שלא נדבק לקערה (אם צריך מוסיפים עוד טיפה קמח).

קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את הקרוטונים (קוביות הלחם המטוגן) ומערבבים עד שכל הקרוטונים מתאחדים עם הבצק.

קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן

שלב 4 מתוך 8

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומגלגלים כל חלק לכדור או לגליל עבה, לא לגלגל יותר מדי, רק עד שנוצרת צורת גליל. להניח ל-30 דקות.

קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן

שלב 5 מתוך 8

מרתיחים מים עם קצת מלח בסיר גדול ומבשלים את הגלילים שנוצרו כ-25 דקות.

קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן

שלב 6 מתוך 8

מוציאים וחותכים כל גליל לחתיכות באמצעות חוט (סכין פשוט ימחץ אותם).

קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן

שלב 7 מתוך 8

הצ'כים נוהגים להגיש עם גולאש, צלי בקר, צלי אווז או קדירת בשר.

קניידעלך צ´כים עם לחם מטוגן

שלב 8 מתוך 8

ניתן להמיר את הלחם בחלה ואת החמאה ברבע כוס שמן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כופתאות קמח מצה - קניידעלך

    כופתאות קמח מצה - קניידעלך

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים