דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קניש תפו"א
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קניש תפו"א

קניש תפו"א

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טלי פסקו פלג
לביבות תפוחי אדמה ממולאות בבשר - תענוג פריך שלא רק בפסח קשה לעמוד בפניו.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
בשר בקר טחון
1 
בצל גדול, קצוץ דק
2  כפות
שמן קנולה
1  זר
פטרוזיליה קצוצה
1  קורט
מלח
1  קורט
אגוז מוסקט טחון טחון
0.5  כפית
שום קצוץ
0.33  כפית
כורכום
0.33  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  קורט
קימל טחון
1  קורט
קינמון
7  חבילות
תפוח אדמה בינוניים, מבושלים
1 
ביצה
0.5  כוס
קמח מצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את הפירה עם הביצה ועם הקמח ולשים היטב. אם הפירה עדיין רך מדי אפשר להוסיף עוד קצת קמח מצה. שמים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים בשמן את הבצל עד הזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש בינונית תוך ערבוב והפרדת פירורי הבשר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת התבלינים וממשיכים לערבב, בודקים שאין כמעט נוזלים ושהבשר שינה את צבעו.
  • שלב 6

    0 דקות
    בידיים משומנות מעט, לוקחים חופן בגודל כדור פינג פונג מהפירה, משטחים בעדינות על כף היד ומניחים במרכז מעט מהמלית. סוגרים בעדינות ללביבה.
  • שלב 7

    0 דקות
    טובלים בקמח מצה ובביצה ומטגנים עד הזהבה מ-2 הצדדים.
קניש תפו"א

שלב 1 מתוך 7

מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק.

קניש תפו"א

שלב 2 מתוך 7

מערבבים את הפירה עם הביצה ועם הקמח ולשים היטב. אם הפירה עדיין רך מדי אפשר להוסיף עוד קצת קמח מצה. שמים בצד.

קניש תפו"א

שלב 3 מתוך 7

מטגנים בשמן את הבצל עד הזהבה.

קניש תפו"א

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש בינונית תוך ערבוב והפרדת פירורי הבשר.

קניש תפו"א

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת התבלינים וממשיכים לערבב, בודקים שאין כמעט נוזלים ושהבשר שינה את צבעו.

קניש תפו"א

שלב 6 מתוך 7

בידיים משומנות מעט, לוקחים חופן בגודל כדור פינג פונג מהפירה, משטחים בעדינות על כף היד ומניחים במרכז מעט מהמלית. סוגרים בעדינות ללביבה.

קניש תפו"א

שלב 7 מתוך 7

טובלים בקמח מצה ובביצה ומטגנים עד הזהבה מ-2 הצדדים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • אביב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

    קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

    60 דקות בינוני
  • קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

    קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים