דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קפושניאק: מרק כרוב חמוץ-מתוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קפושניאק: מרק כרוב חמוץ-מתוק

קפושניאק: מרק כרוב חמוץ-מתוק

(2)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: אתי ישפה
הישר מהמטבח הפולני: מרק מהיר הכנה של כרוב ותפוחי אדמה, בטעמי חמוץ מתוק

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב קטן-בינוני
3 
גזר
1 
סלרי חתוך לריבועים
5 
תפוח אדמה חתוכים לריבועים
2 
רסק עגבניות
0.5  זר
שמיר
0.5  זר
פטרוזיליה
0.5  זר
סלרי
0  לפי הטעם
סוכר לבן
0  לפי הטעם
חומץ
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מגררים במעבד מזון את הגזר ואת הכרוב לאטריות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים בסיר גדול בצל רק עד להזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הכרוב ואת הגזר ומטגנים מעט יחד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים מים עד למחצית הסיר לערך.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים, מרתיחים ומקטינים להבה.
  • שלב 6

    30 דקות
    מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 30 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה וצרור ירק ומתחילים לתבל במלח, סוכר, פלפל וחומץ. כל אחד לפי טעמו. המרק אמור להיות בטעם חמוץ-מתקתק ומפולפל פיקנטי. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
קפושניאק: מרק כרוב חמוץ-מתוק

שלב 1 מתוך 7

מגררים במעבד מזון את הגזר ואת הכרוב לאטריות.

קפושניאק: מרק כרוב חמוץ-מתוק

שלב 2 מתוך 7

מטגנים בסיר גדול בצל רק עד להזהבה.

קפושניאק: מרק כרוב חמוץ-מתוק

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את הכרוב ואת הגזר ומטגנים מעט יחד.

קפושניאק: מרק כרוב חמוץ-מתוק

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים מים עד למחצית הסיר לערך.

קפושניאק: מרק כרוב חמוץ-מתוק

שלב 5 מתוך 7

מערבבים, מרתיחים ומקטינים להבה.

קפושניאק: מרק כרוב חמוץ-מתוק

שלב 6 מתוך 7

מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 30 דקות.

קפושניאק: מרק כרוב חמוץ-מתוק

שלב 7 מתוך 7

מוסיפים את תפוחי האדמה וצרור ירק ומתחילים לתבל במלח, סוכר, פלפל וחומץ. כל אחד לפי טעמו. המרק אמור להיות בטעם חמוץ-מתקתק ומפולפל פיקנטי. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים