מכינים את המלית - מטגנים עם מעט שמן את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הבשר והכבד, וממשיכים לטגן עד השחמה. מעבירים לקערה, מוסיפים את הביצים, מתבלים בפלפל שחור ומלח ומערבבים שוב.
שלב 2
0 דקות
מכינים את הבצק - מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק רך ואחיד. מרדדים על משטח מקומח, ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. במרכזו של כל עיגול מניחים כפית וחצי מהמלית, וסוגרים בזהירות עם לחיצות קלות בקצוות הבצק.
שלב 3
15 דקות
מבשלים את הקרפלך במשך כ-15 דקות במים רותחים, עם מעט מלח ומעט שמן.
ניתן להמיר את הקמח בקמח מצה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
מכינים את המלית - מטגנים עם מעט שמן את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הבשר והכבד, וממשיכים לטגן עד השחמה. מעבירים לקערה, מוסיפים את הביצים, מתבלים בפלפל שחור ומלח ומערבבים שוב.
שלב 2
מתוך
3
מכינים את הבצק - מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק רך ואחיד. מרדדים על משטח מקומח, ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. במרכזו של כל עיגול מניחים כפית וחצי מהמלית, וסוגרים בזהירות עם לחיצות קלות בקצוות הבצק.
שלב 3
מתוך
3
מבשלים את הקרפלך במשך כ-15 דקות במים רותחים, עם מעט מלח ומעט שמן.
ניתן להמיר את הקמח בקמח מצה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0