דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוטב פטריות ושמנת לרביולי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוטב פטריות ושמנת לרביולי

רוטב פטריות ושמנת לרביולי

(14)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: ציקי
מתכון נהדר לרוטב עשיר וקל להכנה של שמנת עם פטריות שמשתדך מצוין לרביולי, וגם מתאים גם לכל סוגי הפסטות.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות
1 
בצל בינוני, קצוץ
1  שן
שום קצוץ
0.5  כוס
חלב
1  מיכל
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
1  כף
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
1  כפית
חמאה מלוחה לטיגון
0  לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר או מחבת מזהיבים קלות את הבצל והשום עם החמאה ומוסיפים את הפטריות. ממליחים קלות (כך הפטריות מגירות את הנוזלים ואת הטעם).
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את החלב ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים את השמנת. מתבלים במלח, פלפל, אבקת תיבול פטריות ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים עם הפסטה הרצויה ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.
רוטב פטריות ושמנת לרביולי

שלב 1 מתוך 4

בסיר או מחבת מזהיבים קלות את הבצל והשום עם החמאה ומוסיפים את הפטריות. ממליחים קלות (כך הפטריות מגירות את הנוזלים ואת הטעם).

רוטב פטריות ושמנת לרביולי

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את החלב ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.

רוטב פטריות ושמנת לרביולי

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את השמנת. מתבלים במלח, פלפל, אבקת תיבול פטריות ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

רוטב פטריות ושמנת לרביולי

שלב 4 מתוך 4

מערבבים עם הפסטה הרצויה ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 4

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ל ליבי

יצא מעדן!!!

מערכת בישולים

כיף לשמוע, תודה 🌸

ב בתיה חכימוגלו

כן מאוד מאוד.

ט טקילה

אחד הטעימים שיצאו לי רוטב סמיך וטעים בטירוף

ש שגיא

הייתי מוסיף טיפה אבקת בצל עם האבקת פטריות פטרוזיליה קצוצה עם הפטריות ומי שמשתמש בפטריות משימורים (אני) להוסיף מעט מהמיץ שימורים עם השמנת

הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    60 דקות קל
  • תרד ברוטב בשמל

    תרד ברוטב בשמל

    20 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים