דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שבלולי גבינה ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שבלולי גבינה ופטריות

שבלולי גבינה ופטריות

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יוני
שבלולי בצק עלים פריך, ממולאים במלית פטריות וגבינה, תוספת קלילה לארוחה חלבית

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
600  גרם
בצק עלים עדיף עם חמאה ולא מרגרינה
1  כף
שמן קנולה
1  סלסילה
פטריות פורטובלו קצוצות דק-דק
500  גרם
גבינה לבנה 5%
1  כפית
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מטגנים את הפטריות בשמן עד להזהבה קלה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את אבקת המרק בגבינה ומוסיפים אליה את הפטריות המטוגנות. מערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים את הבצק דק (מגדילים את שטחו בערך ל-150%). מורחים את המלית על הבצק. מגלגלים ליצירת רולדה, ופורסים לפרוסות בעובי של כס"מ אחד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את השבלולים (כשהם שוכבים) על גבי תבנית מתכת מרופדת בנייר אפייה, במרחק קטן זה מזה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להזהבה. מגישים חם.
שבלולי גבינה ופטריות

שלב 1 מתוך 5

מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מטגנים את הפטריות בשמן עד להזהבה קלה.

שבלולי גבינה ופטריות

שלב 2 מתוך 5

מערבבים את אבקת המרק בגבינה ומוסיפים אליה את הפטריות המטוגנות. מערבבים היטב.

שבלולי גבינה ופטריות

שלב 3 מתוך 5

מרדדים את הבצק דק (מגדילים את שטחו בערך ל-150%). מורחים את המלית על הבצק. מגלגלים ליצירת רולדה, ופורסים לפרוסות בעובי של כס"מ אחד.

שבלולי גבינה ופטריות

שלב 4 מתוך 5

מניחים את השבלולים (כשהם שוכבים) על גבי תבנית מתכת מרופדת בנייר אפייה, במרחק קטן זה מזה.

שבלולי גבינה ופטריות

שלב 5 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להזהבה. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שבלולי פיצה עם זיתים

    שבלולי פיצה עם זיתים

    30 דקות קל
  • שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    20 דקות קל
  • שבלולי גבינה ושום

    שבלולי גבינה ושום

    70 דקות בינוני
  • שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים