דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שבלולי חלבה ושוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שבלולי חלבה ושוקולד

שבלולי חלבה ושוקולד

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פזית סבג
שבלולי בצק פריך ונימוח ממולאים בממרח חלבה, אגוזים ושוקולד מריר. ריחניים, פריכים ופשוט ממכרים

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
200  גרם
מרגרינה
0.75  כוס
מי סודה
1  כפית
קינמון טחון
1  צנצנת
חלווה
50  גרם
אגוזי מלך קצוצים
50  גרם
שוקולד מריר מגורר
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: שמים את כל חומרי הבצק במיקסר, ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשלושה כדורים שווים בגודלם, עוטפים כל אחד בניילון, ומאחסנים במקרר ל-30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקמחים את משטח העבודה, ומרדדים כל כדור למלבן ברוחב 10 ס"מ ובאורך 30 ס"מ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים על כל מלבן כמות נדיבה של ממרח חלבה, וזורים עליו את האגוזים והשוקולד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגלגלים את המלבנים לרולדות, ומהדקים את הקצוות.
  • שלב 6

    0 דקות
    פורסים אותן לפרוסות בעובי 3 ס"מ, ומניחים את הפרוסות בתבנית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מברישים אותן בביצה הטרופה, וזורים עליהן מעט סוכר.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים בתנור כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב והבית מתמלא בניחוחות. מוציאים מהתנור ומצננים. בתיאבון!
שבלולי חלבה ושוקולד

שלב 1 מתוך 8

הכנת הבצק: שמים את כל חומרי הבצק במיקסר, ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק אחיד.

שבלולי חלבה ושוקולד

שלב 2 מתוך 8

מחלקים את הבצק לשלושה כדורים שווים בגודלם, עוטפים כל אחד בניילון, ומאחסנים במקרר ל-30 דקות.

שבלולי חלבה ושוקולד

שלב 3 מתוך 8

מקמחים את משטח העבודה, ומרדדים כל כדור למלבן ברוחב 10 ס"מ ובאורך 30 ס"מ.

שבלולי חלבה ושוקולד

שלב 4 מתוך 8

מורחים על כל מלבן כמות נדיבה של ממרח חלבה, וזורים עליו את האגוזים והשוקולד.

שבלולי חלבה ושוקולד

שלב 5 מתוך 8

מגלגלים את המלבנים לרולדות, ומהדקים את הקצוות.

שבלולי חלבה ושוקולד

שלב 6 מתוך 8

פורסים אותן לפרוסות בעובי 3 ס"מ, ומניחים את הפרוסות בתבנית.

שבלולי חלבה ושוקולד

שלב 7 מתוך 8

מברישים אותן בביצה הטרופה, וזורים עליהן מעט סוכר.

שבלולי חלבה ושוקולד

שלב 8 מתוך 8

אופים בתנור כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב והבית מתמלא בניחוחות. מוציאים מהתנור ומצננים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שבלולי פיצה עם זיתים

    שבלולי פיצה עם זיתים

    30 דקות קל
  • שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    20 דקות קל
  • שבלולי גבינה ושום

    שבלולי גבינה ושום

    70 דקות בינוני
  • שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים