דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שבלולי פסטו ופרמזן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שבלולי פסטו ופרמזן

שבלולי פסטו ופרמזן

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
מאפה בניחוח בזיליקום שנחטף תוך דקות

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2  כפות
סוכר לבן
2.5  כוסות
מים פושרים
0.33  כוס
שמן זית
1  כפית
מלח
1  זר
בזיליקום
6  שיני
שום
0.5  כוס
שמן זית
100  גרם
צנוברים
0  לפי הטעם
מלח
250  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגורדת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים, מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים 10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקמחים את הבצק, ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח.
  • שלב 3

    0 דקות
    הכנת ממרח הפסטו: טוחנים במעבד מזון את עלי הבזיליקום עם שמן זית. מוסיפים שיני שום, צנוברים ומלח ומעבדים עד לקבלת ממרח פסטו אחיד. מעבירים את הממרח לקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    שמים את גבינת הפרמזן המגורדת בקערה נפרדת.
  • שלב 5

    0 דקות
    הכנת השבלולים: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרדדים כל חלק למלבן בעובי ס"מ על משטח מקומח.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים על המלבן שליש מממרח הפסטו ומפזרים מעל 1/3 מגבינת הפרמזן.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגלגלים לרולדה ארוכה וחותכים לפרוסות בעובי 3 ס"מ. מניחים על תבנית משומנת ומכסים במגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים בחום 180 מעלות עד שהשבלולים מזהיבים. בתיאבון!
שבלולי פסטו ופרמזן

שלב 1 מתוך 9

הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים, מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים 10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.

שבלולי פסטו ופרמזן

שלב 2 מתוך 9

מקמחים את הבצק, ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח.

שבלולי פסטו ופרמזן

שלב 3 מתוך 9

הכנת ממרח הפסטו: טוחנים במעבד מזון את עלי הבזיליקום עם שמן זית. מוסיפים שיני שום, צנוברים ומלח ומעבדים עד לקבלת ממרח פסטו אחיד. מעבירים את הממרח לקערה.

שבלולי פסטו ופרמזן

שלב 4 מתוך 9

שמים את גבינת הפרמזן המגורדת בקערה נפרדת.

שבלולי פסטו ופרמזן

שלב 5 מתוך 9

הכנת השבלולים: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.

שבלולי פסטו ופרמזן

שלב 6 מתוך 9

מרדדים כל חלק למלבן בעובי ס"מ על משטח מקומח.

שבלולי פסטו ופרמזן

שלב 7 מתוך 9

מורחים על המלבן שליש מממרח הפסטו ומפזרים מעל 1/3 מגבינת הפרמזן.

שבלולי פסטו ופרמזן

שלב 8 מתוך 9

מגלגלים לרולדה ארוכה וחותכים לפרוסות בעובי 3 ס"מ. מניחים על תבנית משומנת ומכסים במגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.

שבלולי פסטו ופרמזן

שלב 9 מתוך 9

אופים בחום 180 מעלות עד שהשבלולים מזהיבים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שבלולי פיצה עם זיתים

    שבלולי פיצה עם זיתים

    30 דקות קל
  • שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    20 דקות קל
  • שבלולי גבינה ושום

    שבלולי גבינה ושום

    70 דקות בינוני
  • שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים