דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שבלולי פסטו ממכרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שבלולי פסטו ממכרים

שבלולי פסטו ממכרים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שבלולי פסטו פריכים שפשוט אי אפשר להפסיק להכין ולאכול

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים מצונן
1  צנצנת
צבר פסטו 6*190גרם
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת
150  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    5 דקות
    משטחים את הבצק.
  • שלב 3

    2 דקות
    חוצים אותו לשני חלקים.
  • שלב 4

    5 דקות
    מורחים על כל חלק רוטב פסטו ומפזרים את הגבינה.
  • שלב 5

    5 דקות
    מגלגלים כל חלק לרולדה דחוסה.
  • שלב 6

    5 דקות
    חותכים כל רולדה ל-9 שבלולים.
  • שלב 7

    1 דקות
    מסדרים אותם על תבנית עם נייר אפייה.
  • שלב 8

    20 דקות
    אופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
  • שלב 9

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא מהמקרר את הבצק כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
שבלולי פסטו ממכרים

שלב 1 מתוך 9

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

שבלולי פסטו ממכרים

שלב 2 מתוך 9

משטחים את הבצק.

שבלולי פסטו ממכרים

שלב 3 מתוך 9

חוצים אותו לשני חלקים.

שבלולי פסטו ממכרים

שלב 4 מתוך 9

מורחים על כל חלק רוטב פסטו ומפזרים את הגבינה.

שבלולי פסטו ממכרים

שלב 5 מתוך 9

מגלגלים כל חלק לרולדה דחוסה.

שבלולי פסטו ממכרים

שלב 6 מתוך 9

חותכים כל רולדה ל-9 שבלולים.

שבלולי פסטו ממכרים

שלב 7 מתוך 9

מסדרים אותם על תבנית עם נייר אפייה.

שבלולי פסטו ממכרים

שלב 8 מתוך 9

אופים כ-20 דקות או עד הזהבה.

שבלולי פסטו ממכרים

שלב 9 מתוך 9

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא מהמקרר את הבצק כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • שיא
  • חטיף
  • חברים
  • אפייה
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • גבינות
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לפיצה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שבלולי פיצה עם זיתים

    שבלולי פיצה עם זיתים

    30 דקות קל
  • שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    20 דקות קל
  • שבלולי גבינה ושום

    שבלולי גבינה ושום

    70 דקות בינוני
  • שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים