-
שלב 1
0 דקות
מניחים את כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר.
-
שלב 2
0 דקות
מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
-
שלב 3
0 דקות
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
-
שלב 4
0 דקות
לאחר ההתפחה, לתפוח מעט על הבצק ולהמתין כחצי שעה להתפחה נוספת.
-
שלב 5
0 דקות
לערבב בקערה את הסוכר החום, הקינמון, אגוזי המלך וסוכר הוניל.
-
שלב 6
0 דקות
להמיס חמאה בקערה נפרדת.
-
שלב 7
0 דקות
לחלק את הבצק לשלושה חלקים. לרדד כל חלק למלבן בעובי ס"מ על משטח מקומח.
-
שלב 8
0 דקות
למרוח חמאה ולפזר שליש מהמילוי. לגלגל לרולדה ארוכה ולחתוך לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
-
שלב 9
0 דקות
להניח על תבנית משומנת ולכסות במגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
-
שלב 10
0 דקות
אופים בחום 180 מעלות עד שהשבלולים מזהיבים.
כתוב ביקורת