דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שבלולי קינמון ואגוזי מלך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שבלולי קינמון ואגוזי מלך

שבלולי קינמון ואגוזי מלך

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
בצק שמרים, קנמון ואגוזים, יש יותר גן עדן מזה? הנה מתכון עם כל ההוראות לתוצאות שוות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2.5  כוסות
חלב פושר
4  כפות
סוכר לבן
200  גרם
חמאה רכה
4 
ביצה
1  קורט
מלח
2  כוסות
סוכר לבן
2  כפות
קינמון טחון
120  גרם
חמאה מומסת
120  גרם
אגוזי מלך קצוצים
2  שקיות
סוכר וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר ההתפחה, לתפוח מעט על הבצק ולהמתין כחצי שעה להתפחה נוספת.
  • שלב 5

    0 דקות
    לערבב בקערה את הסוכר החום, הקינמון, אגוזי המלך וסוכר הוניל.
  • שלב 6

    0 דקות
    להמיס חמאה בקערה נפרדת.
  • שלב 7

    0 דקות
    לחלק את הבצק לשלושה חלקים. לרדד כל חלק למלבן בעובי ס"מ על משטח מקומח.
  • שלב 8

    0 דקות
    למרוח חמאה ולפזר שליש מהמילוי. לגלגל לרולדה ארוכה ולחתוך לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
  • שלב 9

    0 דקות
    להניח על תבנית משומנת ולכסות במגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
  • שלב 10

    0 דקות
    אופים בחום 180 מעלות עד שהשבלולים מזהיבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שבלולי פיצה עם זיתים

    שבלולי פיצה עם זיתים

    30 דקות קל
  • שבלולי פיצה זיתים וקשקבל

    שבלולי פיצה זיתים וקשקבל

    40 דקות בינוני
  • שבלולי פסטו ממכרים

    שבלולי פסטו ממכרים

    30 דקות קל
  • שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים