דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שבלולי קשקבל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שבלולי קשקבל

שבלולי קשקבל

(0)
83 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
חטיפי קשקבל נפלאים, מנת פתיחה נהדרת לארוחות חלביות

רכיבים

מנות 22

המתכון הזה נוצר עבור 22 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה רכה
200  גרם
גבינת קשקבל מגוררת גס
500  גרם
קמח שמרים לפיצה 1 קג אסם
240  מיליליטר
מים פושרים
2  כפות
סוכר לבן
1  כפית
מלח
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

83 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים קמח, מים וסוכר בקערת מיקסר עם וו לישה וללוש 3 דקות עד קבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק רך. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח. לחילופין אפשר להעביר למקרר להתפחה במשך הלילה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן הכי דק שאפשר. מורחים על כל מלבן שליש מכמות החמאה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את העלים זה על גבי זה בחפיפה ומפזרים קשקבל על העלה העליון. מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי 3-2 ס"מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים ומתפיחים כ-30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מברישים בביצה ואופים 30 דקות עד להזהבה יפה.
שבלולי קשקבל

שלב 1 מתוך 5

לשים קמח, מים וסוכר בקערת מיקסר עם וו לישה וללוש 3 דקות עד קבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק רך. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח. לחילופין אפשר להעביר למקרר להתפחה במשך הלילה.

שבלולי קשקבל

שלב 2 מתוך 5

מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן הכי דק שאפשר. מורחים על כל מלבן שליש מכמות החמאה.

שבלולי קשקבל

שלב 3 מתוך 5

מניחים את העלים זה על גבי זה בחפיפה ומפזרים קשקבל על העלה העליון. מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי 3-2 ס"מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים ומתפיחים כ-30 דקות.

שבלולי קשקבל

שלב 4 מתוך 5

מחממים תנור ל-190 מעלות.

שבלולי קשקבל

שלב 5 מתוך 5

מברישים בביצה ואופים 30 דקות עד להזהבה יפה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שבלולי פיצה עם זיתים

    שבלולי פיצה עם זיתים

    30 דקות קל
  • שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    20 דקות קל
  • שבלולי גבינה ושום

    שבלולי גבינה ושום

    70 דקות בינוני
  • שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים