המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך את השניצל לרצועות.
לערבב את חומרי הבלילה עד קבלת בלילה אחידה.
לחמם בסיר שמן לטיגון עמוק.
לטבול את רצועות העוף בבלילה ולטגן בשמן החם עד הזהבה מ-2 הצדדים. להניח בצד.
להכניס לסיר נפרד את מצרכי הרוטב ולהביא לרתיחה.
להכניס לרוטב החם את רצועות השניצל המטוגן ולהנמיך להבה.
לבשל את השניצל 10 דקות על אש קטנה ולהגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0