מערבבים בכלי רחב שמן זית, מיץ לימון וקליפת לימון מגורדת.
שלב 2
60 דקות
משרים בתערובת את ארבעת נתחי עגל החלב למשך 60 דקות.
שלב 3
0 דקות
מכינים את הציפוי: טורפים את הביצים עם החרדל. בצלחת אחרת מערבבים קמח עם מעט מלח ופלפל.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת.
שלב 5
0 דקות
מסדרים את הצלחות לפי הסדר הבא: הכי קרוב למחבת שמים את הצלחת השטוחה עם פירורי הפנקו, אחריה צלחת ביצים טרופות, אחריה הקמח ובסוף הכלי עם פרוסות הבשר.
שלב 6
10 דקות
טובלים את פרוסת בשר משני צידיה בקמח ומנערים עודפי קמח. טובלים את הנתח בביצה הטרופה, משני הצדדים ומיד אחר כך בפירורי הפנקו (ניתן להשתמש גם בפירורית זהב במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), כך שפרוסת הבשר תהיה ומצופה היטב משני הצדדים בשכבה אחידה.
שלב 7
4 דקות
מכניסים מיד למחבת עם השמן החם ומטגנים יפה משני הצדדים 4 דקות מכל צד.
שלב 8
0 דקות
מוציאים את הנתח המטוגן מהמחבת, מניחים על שלוש שכבות של נייר סופג לספיגת עודפי שמן.
שלב 9
0 דקות
מטפטפים מיץ לימון ומגישים.
שלב 1
מתוך
9
מערבבים בכלי רחב שמן זית, מיץ לימון וקליפת לימון מגורדת.
שלב 2
מתוך
9
משרים בתערובת את ארבעת נתחי עגל החלב למשך 60 דקות.
שלב 3
מתוך
9
מכינים את הציפוי: טורפים את הביצים עם החרדל. בצלחת אחרת מערבבים קמח עם מעט מלח ופלפל.
שלב 4
מתוך
9
מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת.
שלב 5
מתוך
9
מסדרים את הצלחות לפי הסדר הבא: הכי קרוב למחבת שמים את הצלחת השטוחה עם פירורי הפנקו, אחריה צלחת ביצים טרופות, אחריה הקמח ובסוף הכלי עם פרוסות הבשר.
שלב 6
מתוך
9
טובלים את פרוסת בשר משני צידיה בקמח ומנערים עודפי קמח. טובלים את הנתח בביצה הטרופה, משני הצדדים ומיד אחר כך בפירורי הפנקו (ניתן להשתמש גם בפירורית זהב במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), כך שפרוסת הבשר תהיה ומצופה היטב משני הצדדים בשכבה אחידה.
שלב 7
מתוך
9
מכניסים מיד למחבת עם השמן החם ומטגנים יפה משני הצדדים 4 דקות מכל צד.
שלב 8
מתוך
9
מוציאים את הנתח המטוגן מהמחבת, מניחים על שלוש שכבות של נייר סופג לספיגת עודפי שמן.
שלב 9
מתוך
9
מטפטפים מיץ לימון ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0