דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שניצל קלאסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שניצל קלאסי

שניצל קלאסי

(1)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: Asefa Batha
מתכון שיעשה את השניצל שלכם עסיסי ואת הציפוי פריך. אין סיכוי שהשניצלים יגיעו למקפיא.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
ביצה טרופה
4 
חזה עוף משוטח
0.5  חבילה
פירורי לחם פירורית זהב
0.5  כוס
קמח לבן לקימוח
100  גרם
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מצפים בקמח את פרוסות חזה העוף, מנערים וטובלים בביצה, מכסים בפירורי לחם מעורבבים עם שומשום ומהדקים את הציפוי.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים במחבת עם שמן חם מאוד, בגובה של כ-2-3 ס"מ. לטגן בשמן קנולה ולא בשמן זית.
  • שלב 3

    0 דקות
    הטיגון צריך להיות קצר - כדקה מכל צד, כדי שהבשר לא יתייבש ויישאר עסיסי.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר הטיגון, מומלץ להניח במסננת ואח"כ להניח על נייר סופג לספיגה מרבית של שאריות השמן.
  • שלב 5

    0 דקות
    אפשר להקפיא את השניצלים בתוך קופסה או שקית ניילון.
שניצל קלאסי

שלב 1 מתוך 5

מצפים בקמח את פרוסות חזה העוף, מנערים וטובלים בביצה, מכסים בפירורי לחם מעורבבים עם שומשום ומהדקים את הציפוי.

שניצל קלאסי

שלב 2 מתוך 5

מטגנים במחבת עם שמן חם מאוד, בגובה של כ-2-3 ס"מ. לטגן בשמן קנולה ולא בשמן זית.

שניצל קלאסי

שלב 3 מתוך 5

הטיגון צריך להיות קצר - כדקה מכל צד, כדי שהבשר לא יתייבש ויישאר עסיסי.

שניצל קלאסי

שלב 4 מתוך 5

לאחר הטיגון, מומלץ להניח במסננת ואח"כ להניח על נייר סופג לספיגה מרבית של שאריות השמן.

שניצל קלאסי

שלב 5 מתוך 5

אפשר להקפיא את השניצלים בתוך קופסה או שקית ניילון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שניצלוני חציל קריספיים

    שניצלוני חציל קריספיים

    60 דקות קל
  • שניצל תירס טבעול עם פסטה אדומה שילדים אוהבים

    שניצל תירס טבעול עם פסטה אדומה שילדים אוהבים

    30 דקות קל
  • קציצות שניצל ברוטב בקלי קלות

    קציצות שניצל ברוטב בקלי קלות

    40 דקות בינוני
  • רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

    רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים