המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקציצות לפי ההוראות בגב האריזה.
מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד בקערה, ומניחים בצד.
קולים על מחבת יבשה את השומשום והשקדים, ומצננים.
קוצצים בצל ירוק לטבעות דקות, ומניחים בצד.
חולטים שעועית במים רותחים 6-8 דקות, מסננים מהנוזלים, ומעבירים לקערה עם מי קרח (על מנת לשמור על הצבע הירוק).
מקפיצים את השעועית במעט בשמן זית או חמאה, מפזרים בצל ירוק, יוצקים מעל את הרוטב, ומערבבים.
מפזרים מחצית השומשום והשקדים, ומערבבים קלות.
את יתרת השומשום והשקדים מפזרים בעת ההגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0