המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טורפים את הביצים והחרדל. מוסיפים לפירורי הלחם את המלח והשומשום ומערבבים.
טובלים את תרמילי השעועית בביצה ואחר כך בפירורים, טובלים שוב בביצה ושוב בפירורים. משליכים לשמן העמוק והחם ומטגנים עד להזהבה.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר, ומגישים בטמפרטורת החדר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0