דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק שעועית, שפונדרה ומח עצם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק שעועית, שפונדרה ומח עצם

מרק שעועית, שפונדרה ומח עצם

(44)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בת-חן דיאמנט
מרק שמחמם את הגוף והנפש. עשיר בשעועית בשרנית, שפונדרה ומח עצם משובחים ותיבול ארומטי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
שעועית לבנה (מושרית לילה קודם במים וכפית סודה לשתייה) בובעס
1  קילוגרם
שפונדרה בקר חתוך לקוביות
4 
מח עצם (לא חובה)
3  כפות
שמן זית
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1 
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 
גזרים חתוכים לקוביות קטנות
2  גבעולים
סלרי חתוכים דק
2  שיני
שום טריות וכתושות
400  גרם
שימורי עגבניות שלמות
2  כפות
רסק עגבניות
4  ליטר
מים
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסננים ושוטפים את השעועית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל.
  • שלב 3

    7 דקות
    מחממים סיר גדול, ומוסיפים 2 כפות שמן. כשהשמן חם, מוסיפים את הבשר ומח העצם, וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה כ-7 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים כף שמן, ומטגנים את כל הירקות עד להזהבה, מוסיפים 2 כפות אבקת תיבול מרק עוף למרק, ומערבבים דקה עד שכל הטעמים נפתחים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים שעועית, רסק עגבניות ואת הבשר שצרבנו.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים שימורי עגבניות, ומכסים במים.
  • שלב 7

    120 דקות
    מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מתבלים ומבשלים כשעתיים עד שהשעועית רכה. בתיאבון!
  • שלב 8

    1 דקות
    ניתן להמיר את בשר השפונדרה בבשר כתף או צלעות באותה הכמות וחתוך באותו האופן ואת השעועית ב-3 כוסות שעועית מקופסת שימורים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 11

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מוטי

הי האם אפשר להמיר בשעועית לבנה קפואה ומופשרת?

מערכת בישולים

היי, כן, אפשר להחליף. יום נעים

ח חנה

הבשר מתבשל בשעתיים?

מערכת בישולים

היי חנה, כן, בישול איטי. יום מקסים

ח חיה

כן

פ פנינה

אהבתי

ר רחל הרץ

הייתי מוסיפה כפית כמון למתכון ועוד 4 שיני שום כתושים בסוף הבישול .

א אנה

אהבתי מאוד🤤

מערכת בישולים

תודה ושבוע מקסים 💗

א אורנה

מה אפשר להוסיף במקום 400 גרם שימורי עגבניות שלמות?

מערכת בישולים

היי, את יכולה לשים עגבניות מגורדות באותה הכמות. יום מקסים 🌸

s susana

אהבתי מאוד!!!!!!

מערכת בישולים

תודה 🌹

ט טל טל

תודה על המתכון. אנסה אותו בקרוב.

מערכת בישולים

תודה 🌹

ד דודו

מה כמות השעועית ?

מערכת בישולים

היי, 3 כוסות שעועית לבנה בובעס (מושרית לילה קודם במים וכפית סודה לשתייה). זה הרכיב הראשון במתכון. יום מקסים 🌹

ט טובה

יצא מושלם

מערכת בישולים

איזה כיף לשמוע 💖

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    בינוני
  • מרק נודלס וירקות

    מרק נודלס וירקות

    40 דקות קל
  • מרק ברוקולי קטיפתי

    מרק ברוקולי קטיפתי

    45 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים