מוסיפים את מרק התיבול, מעבירים לאש בינונית מוסיפים את הירקות לפי דרגת הקושי שלהם בסדר הבא: גזר, דלעת, זוקיני, כרישה ומבשלים עד לריכוך קל של הירקות. טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 3
0 דקות
מנמיכים את האש ומוסיפים את האטריות לאחר ששוברים אותן לחצי.
שלב 4
0 דקות
מכסים את הסיר, נותנים לאטריות להתרכך למשך דקה ומכבים את האש.
שלב 5
0 דקות
מפרידים את האטריות בעזרת מצקת, בתנועות עדינות, מוסיפים מעט רוטב סויה ומגישים.
שלב 6
0 דקות
ניתן לטפטף כמה טיפות של שמן שומשום לתיבול ולחיזוק הטעם.
שלב 1
מתוך
6
בסיר גדול מרתיחים מים.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את מרק התיבול, מעבירים לאש בינונית מוסיפים את הירקות לפי דרגת הקושי שלהם בסדר הבא: גזר, דלעת, זוקיני, כרישה ומבשלים עד לריכוך קל של הירקות. טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 3
מתוך
6
מנמיכים את האש ומוסיפים את האטריות לאחר ששוברים אותן לחצי.
שלב 4
מתוך
6
מכסים את הסיר, נותנים לאטריות להתרכך למשך דקה ומכבים את האש.
שלב 5
מתוך
6
מפרידים את האטריות בעזרת מצקת, בתנועות עדינות, מוסיפים מעט רוטב סויה ומגישים.
שלב 6
מתוך
6
ניתן לטפטף כמה טיפות של שמן שומשום לתיבול ולחיזוק הטעם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0