המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים טיגון קל בסיר את שיני השום והבצל עם שמן הזית.
מוסיפים 2 ליטר מים, ואז את ציר הבקר, ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מוסיפים את הבשר, צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה ואת העגבניות. מביאים שוב לרתיחה.
לאחר שהמרק רתח בשנית, מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: כורכום, חוואיג', כמון, כוסברה יבשה, ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן, מוסיפים את תפוחי האדמה עם 1/2 ליטר מים נוספים, ומבשלים כעשרים דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0