דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק בשר תימני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק בשר תימני

מרק בשר תימני

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
מרק בשר תימני, שונה וייחודי מכל מרק בשר אחר. החוואיג' שנותן בעיטה, והחילבה בהגשה שמשלים את המשימה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות
2 
בצל חתוכים גס
1  זר
פטרוזיליה
1  זר
כוסברה
3 
עגבנייה מגורדות
2  שיני
שום
3 
תפוח אדמה חתוכים לקוביות
1.5  כפות
חוויאג'
0.5  כף
כורכום
0.5  כף
כמון טחון
0.25  ליטר
ציר בקר
1  גבעול
כוסברה יבשה טחונה
1  כף
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים טיגון קל בסיר את שיני השום והבצל עם שמן הזית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים 2 ליטר מים, ואז את ציר הבקר, ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מוסיפים את הבשר, צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה ואת העגבניות. מביאים שוב לרתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהמרק רתח בשנית, מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: כורכום, חוואיג', כמון, כוסברה יבשה, ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן, מוסיפים את תפוחי האדמה עם 1/2 ליטר מים נוספים, ומבשלים כעשרים דקות. בתיאבון!
מרק בשר תימני

שלב 1 מתוך 3

מטגנים טיגון קל בסיר את שיני השום והבצל עם שמן הזית.

מרק בשר תימני

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים 2 ליטר מים, ואז את ציר הבקר, ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מוסיפים את הבשר, צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה ואת העגבניות. מביאים שוב לרתיחה.

מרק בשר תימני

שלב 3 מתוך 3

לאחר שהמרק רתח בשנית, מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: כורכום, חוואיג', כמון, כוסברה יבשה, ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן, מוסיפים את תפוחי האדמה עם 1/2 ליטר מים נוספים, ומבשלים כעשרים דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים