דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק ברוקולי קטיפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק ברוקולי קטיפתי

מרק ברוקולי קטיפתי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מרק ברוקולי מנצח עם טריק מעולה ובריא לקבלת מרקם קטיפתי ללא תוספת של שמנת או גבינה צהובה, מזין וגם מתאים לדיאטה
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
ברוקולי טרי או קפוא
1 
בצל קצוץ דק
5  כפות
שמן זית
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור גרוס
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים אפשר גם מאבקת מרק
8  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מפרקים את הברוקולי לתפרחות קטנות ושוטפים. את הגבעולים קולפים ואת תוכם קוצצים ושומרים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הברוקולי, הגבעולים הקצוצים, אבקת המרק והמים. מתבלים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    20 דקות
    מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות, עד שהברוקולי רך.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרסקים למחית במעבד מזון ומחזירים לסיר.
  • שלב 6

    10 דקות
    טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים בבעבוע עדין כ-10 דקות נוספות ומגישים.
  • שלב 7

    0 דקות
    אפשר להוסיף בעת ההגשה שקדי מרק, פתיתים, עשבי תיבול, קרוטונים, אפונה חלוטה או פלפל חריף קצוץ, לפי הטעם.
מרק ברוקולי קטיפתי

שלב 1 מתוך 7

מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול.

מרק ברוקולי קטיפתי

שלב 2 מתוך 7

בינתיים מפרקים את הברוקולי לתפרחות קטנות ושוטפים. את הגבעולים קולפים ואת תוכם קוצצים ושומרים.

מרק ברוקולי קטיפתי

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים לסיר את הברוקולי, הגבעולים הקצוצים, אבקת המרק והמים. מתבלים ומביאים לרתיחה.

מרק ברוקולי קטיפתי

שלב 4 מתוך 7

מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות, עד שהברוקולי רך.

מרק ברוקולי קטיפתי

שלב 5 מתוך 7

מרסקים למחית במעבד מזון ומחזירים לסיר.

מרק ברוקולי קטיפתי

שלב 6 מתוך 7

טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים בבעבוע עדין כ-10 דקות נוספות ומגישים.

מרק ברוקולי קטיפתי

שלב 7 מתוך 7

אפשר להוסיף בעת ההגשה שקדי מרק, פתיתים, עשבי תיבול, קרוטונים, אפונה חלוטה או פלפל חריף קצוץ, לפי הטעם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים