-
שלב 1
0 דקות
מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול.
-
שלב 2
0 דקות
בינתיים מפרקים את הברוקולי לתפרחות קטנות ושוטפים. את הגבעולים קולפים ואת תוכם קוצצים ושומרים.
-
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את הברוקולי, הגבעולים הקצוצים, אבקת המרק והמים. מתבלים ומביאים לרתיחה.
-
שלב 4
20 דקות
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות, עד שהברוקולי רך.
-
שלב 5
0 דקות
מרסקים למחית במעבד מזון ומחזירים לסיר.
-
שלב 6
10 דקות
טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים בבעבוע עדין כ-10 דקות נוספות ומגישים.
-
שלב 7
0 דקות
אפשר להוסיף בעת ההגשה שקדי מרק, פתיתים, עשבי תיבול, קרוטונים, אפונה חלוטה או פלפל חריף קצוץ, לפי הטעם.
כתוב ביקורת