דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שקשוקה מתנשאת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שקשוקה מתנשאת

שקשוקה מתנשאת

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: בן שי
שקשוקה אדומה ולוהטת בטעמים פיקנטיים וממכרים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
עגבנייה (בין 5-8 עגבניות קצוצות, תלוי בגודל המחבת, אם אפשר בלי הקליפה)
1 
פלפל אדום חתוך לקוביות
1 
בצל פרוס
3  כפות
שמן זית
3  שיני
שום
1  כף
צבר אריסה 6*190גרם חדש
1  כף
צבר עגבניות מיובשות 6*190גרם
1  כף
רסק עגבניות
1  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מכינים וחותכים את כל הירקות מראש. את הפלפל חותכים לקוביות, את הבצל לפרוסות דקות, את העגבניות לחתיכות גדולות או קוביות ואת השום קוצצים גס.
  • שלב 2

    5 דקות
    מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הפלפל האדום עד חריכה יפה, מוציאים ושמים בצד.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים את הבצל ומקרמלים לאט לאט עד צבע עמוק ויפה.
  • שלב 4

    2 דקות
    מוסיפים מעט שמן זית ואת השום, מטגנים מעט.
  • שלב 5

    4 דקות
    מוסיפים את כף רסק העגבניות, כף אריסה וכף ממרח עגבניות מיובשות ופותחים מעט בשמן.
  • שלב 6

    5 דקות
    מוסיפים את העגבניות ומחזירים את הפלפל ביחד עם כוס מים. מערבבים ומתבלים במלח לפי הטעם.
  • שלב 7

    2 דקות
    מבשלים עד שהעגבניות התרככו לחלוטין ושרוב הנוזלים התאדו, יוצרים גומות ושוברים פנימה ביצים.
  • שלב 8

    5 דקות
    מבשלים לפי מידת העשייה המועדפת עליכם ומגישים!
שקשוקה מתנשאת

שלב 1 מתוך 8

מכינים וחותכים את כל הירקות מראש. את הפלפל חותכים לקוביות, את הבצל לפרוסות דקות, את העגבניות לחתיכות גדולות או קוביות ואת השום קוצצים גס.

שקשוקה מתנשאת

שלב 2 מתוך 8

מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הפלפל האדום עד חריכה יפה, מוציאים ושמים בצד.

שקשוקה מתנשאת

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את הבצל ומקרמלים לאט לאט עד צבע עמוק ויפה.

שקשוקה מתנשאת

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים מעט שמן זית ואת השום, מטגנים מעט.

שקשוקה מתנשאת

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים את כף רסק העגבניות, כף אריסה וכף ממרח עגבניות מיובשות ופותחים מעט בשמן.

שקשוקה מתנשאת

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים את העגבניות ומחזירים את הפלפל ביחד עם כוס מים. מערבבים ומתבלים במלח לפי הטעם.

שקשוקה מתנשאת

שלב 7 מתוך 8

מבשלים עד שהעגבניות התרככו לחלוטין ושרוב הנוזלים התאדו, יוצרים גומות ושוברים פנימה ביצים.

שקשוקה מתנשאת

שלב 8 מתוך 8

מבשלים לפי מידת העשייה המועדפת עליכם ומגישים!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • רטבים
  • ביצים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • בישול במחבת
  • מתכונים קלים
  • על בסיס עגבניות
  • אוכל מזרח תיכוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שקשוקה מטבוחה

    שקשוקה מטבוחה

    15 דקות קל
  • כריך שקשוקה ישראלי

    כריך שקשוקה ישראלי

    20 דקות קל
  • שקשוקה עם תפוחי אדמה ונקניקיות

    שקשוקה עם תפוחי אדמה ונקניקיות

    45 דקות בינוני
  • שקשוקה ברוטב עגבניות וחצילים של בני סיידא

    שקשוקה ברוטב עגבניות וחצילים של בני סיידא

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים