המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את הניוקי, רוטב פסטו, שמנת לבישול, עגבניות שרי, שמן זית, מים מלח ופלפל שחור.
מניחים הכל בתבנית ומפזרים מעל חתיכות גבינת פטה וענפי תימין.
מכסים בנייר אפייה רטוב ומקומט ואופים בתנור שחומם מראש ל- 20 דקות על 180 מעלות.
לאחר 180 מעלות מסירים את הנייר ל- 7 דקות השחמה מגישי עם עלי צ'יפס מרווה מעל (עלי מרווה מטוגנים עד לפריכות).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם מבשלים את המיוקי לפני שנכנסים לתנור?
היי, אין צורך, הוא יתבשל בזמן האפייה. יום נעים 🌸
לא מוצאת את הרטבים בשום סופרמרקט🙁
היי נעמה, מוזמנת להשאיר לנו מספר טלפון באחת מהרשתות החברתיות באינבוקס או להתקשר למוקד שירות צרכנים לאיתור המוצר באזור מגורייך. יום מקסים🌸 1700707676
מצוין,קצר מחמאות רבות
תודה, כיף לשמוע 💐
6 כוסות ע.שרי?
היי, כתוב 3, לא 6 💐
הצג מתכונים נוספים
הערות 4