הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

תבשיל כבש אלגיראי עם פלפלים חריפים, שום ובצל

6.66667
דירוג ממוצע: 3.5 (42)
נתחי בשר כבש, על טעמיו הייחודיים, עם פלפל חריף, פלפל אדום, בטטות וגם המון בצל ושום. קחו מתכון של המאסטר אבי לוי
בינוני
11 מצרכים
5:40 שעות
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

שניים מהמאפיינים הבולטים של המטבח האלגיראי הם השימוש בנתחי בשר כבש, על טעמיו הייחודיים והשימוש בפירות יבשים, שמעניקים טעמים מתקתקים ועמוקים. בהכנת תבשיל הכבש הזה אפשר לוותר על השימוש בפירות היבשים, אבל למה לכם? צילום: דור נבו

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 3.5 (42)