דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תירס מקסיקני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תירס מקסיקני

תירס מקסיקני

(2)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
תירס אפוי עם ציפוי מקסיקני שאי אפשר לעמוד בפני הטעם שלו. נשנוש לאירוח, לברביקיו או לפיקניק משפחתי

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
תירס
200  גרם
פירורי לחם פירורית זהב
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
1  קורט
מלח ים
1  כף
פטרוזיליה ('פטרוזיליה, תימין וכו)
3  כפות
מיונז בסגנון צרפתי (או חמאה מומסת)
2  כפות
צבר פסטו 6*190גרם (או צ'ילי חריף)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    בקערה מערבבים את המרכיבים להברשה - 3 כפות מיונז (או חמאה), 2 כפות פסטו (או צ'ילי חריף), מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • שלב 2

    5 דקות
    בתבנית מערבבים את הפירורית יחד עם שאר המרכיבים ומרססים מעט ספריי שמן.
  • שלב 3

    5 דקות
    מברישים את קלחי התירס ומצפים מיד בתערובת הפירורית המתובלת.
  • שלב 4

    15 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-15 דקות או עד שהם מעט מזהיבים.
  • שלב 5

    1 דקות
    מגישים חם.
תירס מקסיקני

שלב 1 מתוך 5

בקערה מערבבים את המרכיבים להברשה - 3 כפות מיונז (או חמאה), 2 כפות פסטו (או צ'ילי חריף), מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

תירס מקסיקני

שלב 2 מתוך 5

בתבנית מערבבים את הפירורית יחד עם שאר המרכיבים ומרססים מעט ספריי שמן.

תירס מקסיקני

שלב 3 מתוך 5

מברישים את קלחי התירס ומצפים מיד בתערובת הפירורית המתובלת.

תירס מקסיקני

שלב 4 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-15 דקות או עד שהם מעט מזהיבים.

תירס מקסיקני

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שולה נדב

כדאי לבשל את התירס מעט לפני הפעולות של המתכון

מערכת בישולים

היי שולה, אין צורך לבשל כדי שהוא לא יהיה רך מדי. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • שיא
  • חטיף
  • חגיגה
  • חברים
  • אפייה
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • אוכל טבעוני
  • אוכל מקסיקני
  • מתכונים קלים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שניצל תירס טבעול עם פסטה אדומה שילדים אוהבים

    שניצל תירס טבעול עם פסטה אדומה שילדים אוהבים

    30 דקות קל
  • קלחי תירס מבושלים

    קלחי תירס מבושלים

    15 דקות בינוני
  • מאפינס תירס

    מאפינס תירס

    50 דקות בינוני
  • עוגת קמח תירס עם חמאה במילוי גבינה (מלאי רומני)

    עוגת קמח תירס עם חמאה במילוי גבינה (מלאי רומני)

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים