להמיס חמאה ולשים אותה בקערה. להוסיף אליה שמן, ביצים, שמנת חמוצה, יוגורט, וניל, סוכר ואבקת אפיה. לערבב, להוסיף את קמח התירס ואת הקמח ולערבב.
שלב 3
0 דקות
לערבב היטב את כל חומרי המילוי.
שלב 4
0 דקות
לשים בתבנית חצי מכמות תערובת קמח התירס ולישר. לשפוך מעל בעדינות את מילוי הגבינה וליישר בעדינות. מעל מילוי הגבינה לשים בזהירות את שאר תערובת קמח התירס. (לא לשפוך במקום אחד מלמעלה אלה לשים לאט על כל חלקי העוגה וליישר בזהירות. לאפות בערך 30-40 דקות עד אשר העוגה זהובה.
שלב 5
0 דקות
מצויין להגיש חם 10 דק' אחרי האפיה וגם נהדר ישר מהמקרר (אפשר גם לחמם במיקרוגל).
להמיס חמאה ולשים אותה בקערה. להוסיף אליה שמן, ביצים, שמנת חמוצה, יוגורט, וניל, סוכר ואבקת אפיה. לערבב, להוסיף את קמח התירס ואת הקמח ולערבב.
שלב 3
מתוך
5
לערבב היטב את כל חומרי המילוי.
שלב 4
מתוך
5
לשים בתבנית חצי מכמות תערובת קמח התירס ולישר. לשפוך מעל בעדינות את מילוי הגבינה וליישר בעדינות. מעל מילוי הגבינה לשים בזהירות את שאר תערובת קמח התירס. (לא לשפוך במקום אחד מלמעלה אלה לשים לאט על כל חלקי העוגה וליישר בזהירות. לאפות בערך 30-40 דקות עד אשר העוגה זהובה.
שלב 5
מתוך
5
מצויין להגיש חם 10 דק' אחרי האפיה וגם נהדר ישר מהמקרר (אפשר גם לחמם במיקרוגל).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0