המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מכינים תבניות - תבנית 26 או 2 אינגליש קייק.
מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר כ - 8 דקות עד לקבלת תערובת אוורירית לבנה.
מוסיפים את השמן, הפודינג ומיץ התפוזים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקוקוס והקמח המנופה ומקפלים בעדינות.
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור לכ - 40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
כשהעוגה מתקררת מעט אפשר לפזר מעליה אבקת סוכר לקישוט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
עוגה קבועה אצלנו בבית
עוגה מעולה מה אפשר במקום קוקוס?
במה אפשר להחליף את הפודינג?
אפשר להוריד כמות המן?
גודל התבנית לא מצוין במתכון. אשמח שתוסיפו. תודה
עוגה מנצחת ממש טעימה וקלה להכנה
הצג מתכונים נוספים
הערות 6